Răzvan Fodor, surprins în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră: „Cele mai mișto două minute din viața mea!”

Răzvan Fodor poate fi văzut altfel decât îl știați până acum, în comedia „Bravo, tată!”, de la Antena 1. Scenele filmate de actor i-au făcut pe fanii săi să râdă copios.

24 oct. 2023, 15:50
Răzvan Fodor, surprins în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră: „Cele mai mișto două minute din viața mea!”
Răzvan Fodor, scene fierbinți cu o blondină celebră

„Bravo, tată!” îi are ca protagoniști pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși. Comedia a avut premiera pe 22 octombrie, la Antena 1. Serialul poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Noul serial aduce în fața telespectatorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, dar și întâmplări care vor face deliciul urmăritorilor.

Printre vedetele din distribuția comediei se numără și acrița Oana Ioniță, fosta miss Playboy România 2004, finalistă Masterchef 2022. Vedeta a mai jucat în producții TV populare, precum „Inimă de Țigan”, „Doctori de mame”, „Pup-o, mă!” și altele.

Citește și: Răzvan Fodor a făcut un anunț neașteptat după 13 ani de căsnicie cu Irina: N-avem voie să ne batem capul cu «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica»

Răzvan Fodor și Oana Ioniță, surprinși în ipostaze fierbinți

Chiar de la primul episod, telespectatorii s-au putut distra de minune la o scenă fierbinte dintre Răzvan Fodor și Oana Ioniță. Dialogul dintre cei doi actori este extrem de amuzant, chiar dacă momentul ar fi trebui să fie unul senzual.

„Cele mai mișto două minute din viața mea”  – este replica frumoasei blondine, la întrebarea lui Gioni ( Răzvan Fodor) despre prestația sa din dormitor.

Citește și: Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are Irina Fodor despre remarcile partenerului

Povestea comediei se învârte în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care ajung să se împrietenească prin intermediul copiilor. Cei patru intră în diverse încurcături menite să stârnească emoții și hohote de râs.

„Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie! Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut și pe Ștefan Pavel, un băiat nemaipomenit și un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinație de tot ce vedem azi în online și la tv și nu ne place. O să vedeți voi despre ce e vorba!”, a declarat Răzvan Fodor.