Brazilianul cu nouă soţii vrea să devină tată: „Nu contează care va rămâne însărcinată”

Brazilianul cu nouă soţii vrea să devină tată. Arthur O Urso are 32 de ani și a ajuns la concluzia că e vârsta perfectă pentru a începe să lucreze la un copil. Nu se pune problema cu cine, fiindcă are nouă partenere de viață.

17 mai 2022, 22:57
Brazilianul cu nouă soţii vrea să devină tată: „Nu contează care va rămâne însărcinată”
Arthur O Urso spune că e gata să devină tată

Brazilianul cu nouă soţii vrea să devină tată. Arthur O Urso spune că e gata să devină tată, dar că nu are preferințe în ceea ce privește femeia care va aduce pe lume primul său copil. „Chestia tare în legătură cu asta, indiferent care dintre soțiile mele va avea copilul, este că el va crește cu multă dragoste și afecțiune”, a spus bărbatul pentru Jam Press, conform Daily Mirror.

Citeşte şi: Un model brazilian s-a căsătorit cu ea însăşi în numele iubirii de sine: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali. Eu nu voi divorţa niciodată de mine”

Brazilianul cu nouă soţii vrea să devină tată

Arthur O Urso nu are o soție favorită, însă și-a schimbat complet sentimentele pentru una dintre ele, după ce aceasta a decis să-l părăsească. „A vrut să mă aibă doar pentru ea”, a spus brazilianul, după ce femeia a depus cererea de divorț. Acum a rămas cu opt soții.

Brazilianul a dezvăluit că, deocamdată, nu toate soțiile sale sunt încântate de ideea de a deveni mame, însă, își vor schimba părerea după ce vor vedea primul născut al familiei.

Inițial, Arthur se căsătorise cu Luana Kazaki, prima lui mare iubire. După mai multe experiențe intime cu parteneri multipli, cei doi au decis să facă loc în viața lor altor opt femei.

Ceremonia a fost oficiată la o biserică catolică din Sao Paulo, însă uniunea lor nu e recunoscută de Biserică, fiindcă poligamia e ilegală în Brazilia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Arthur O Urso (@arthurourso)