BREAKING NEWS: Premierul a fost împușcat, pe stradă. Tentativă de omor (FOTO)

După ce fostul premier al Japoniei, Shinzo Abe, a fost ucis în stradă, în timpul unui eveniment public, un alt fost prim-ministru al unui stat asiatic a fost împușcat pe stradă.

03 nov. 2022, 14:06
BREAKING NEWS: Premierul a fost împușcat, pe stradă. Tentativă de omor (FOTO)

Update 2. Mai mulți răniți în Pakistan

Pe lângă premier, alți patru simpatizanți ai lui Imran Khan au fost răniți, scrie BBC. Supectul pentru tentativa de omor a fost arestat.

În vârstă de 70 de ani, prim-minsitrul conducea un marș care urma să se desfășoare și în capitala Islambad. politicianul solicita alegeri anticipate, după ce a fost îndepărtat din funcție.

Update 1. Premierul a supraviețuit

Un bărbat a deschis focul în plină zi, în timp ce Imran Khan se adresa susținătorilor săi, în Wazirabad, anunță presa din Pakistan, citată de Sky News. Politicianul a fost condus imediat de o mașină de salvare, la cea mai apropiată unitate medicală. Fanii lui Khan susțin că fostul premier a reușit să supraviețuiască în urma atacului armat.

Fostul prim-ministru ar fi fost împușcat în picior. Între timp, au apărut primele imagini de la fața locului, inclusiv o fotografie cu cel care ar fi asasinul.

Știrea inițială. Tentativă de omor în Pakistan

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, a fost împușcat în timpului unui marș de protest, joi, 3 noiembrie, scrie BBC.