Brexit: Hollande vrea răspunsul CEL MAI ÎNCREZĂTOR în viitorul Europei la referendumul din Marea Britanie

Președintele francez Francois Hollande și-a exprimat marți dorința pentru "cel mai încrezător răspuns în viitorul Europei", altfel spus menținerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, la referendumul de joi din Regatul Unit, pentru că "în caz contrar vom suferi cu toții consecințele", transmite AFP, citată de Agerpres.

21 iun. 2016, 13:35
Brexit: Hollande vrea răspunsul CEL MAI ÎNCREZĂTOR în viitorul Europei la referendumul din Marea Britanie

„Marea Britanie este în Europa, Marea Britanie face parte din Europa, Marea Britanie poartă valorile Europei. Iată de ce ne dorim cel mai încrezător răspuns în viitorul Europei alături de Marea Britanie”, a spus președintele francez într-o conferință de presă comună cu președintele ucrainean Petro Poroșenko la Palatul Elysée.

Citeşte şi Ieşirea Marii Britanii din UE va provoca un efect de DOMINO în Europa de Est

„Am reamintit în mai multe rânduri cât de atașați am fost ideii ca poporul britanic, prin alegerile sale făcue de-a lungul anilor, să poată să rămână pe deplin în Europa”, a mai spus șeful statului francez.

„Vrem o Europă solidară cu Ucraina și ne bazăm mult pe alegerea înțeleaptă a britanicilor”, a spus la rândul său Petro Poroșenko, la sfârșitul întrevederii sale cu Francois Hollande.