Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu. Ce spunea despre afacerist: „Era un bărbat viril”

Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu. Înainte să o cunoască pe Monica Gabor, omul de afaceri a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu celebra prinţesă. Timp de opt luni, cei doi au format un cuplu, iar motivul despărţirii nu a fost dezvăluit.

08 nov. 2021, 16:35
Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu. Ce spunea despre afacerist: „Era un bărbat viril”
Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu

Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu. Cei doi erau îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și profitau din plin de sentimentele pe care le aveau unul față de celălalt.

Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu

Într-un interviu ma vechi, Brianna a recunoscut că Irinel Columbeanu era un bărbat extrem de romantic, iar fostul milionar a făcut multe gesturi frumoase pentru ea. Chiar a constatat faptul că bărbaţii galanți ca Irinel Columebeanu sunt ”pe cale de disperație”.

Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti.

Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni».

Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme.

Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”, a povestit Brianna Caradja cu mai mulți ani în urmă.

Citeşte şi: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la un pas de împăcare? Afaceristul rupe tăcerea: „Cel mai mare lux este să spui adevărul”

Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19

Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19, după ce a stat câteva zile internat la Spitalul Ilfov. Omul de afaceri a primit tratamentul corespunzător, cu ajutorul căruia a câștigat lupta cu virusul. Recent, a fost și externat.

Omul de afaceri a dat primele declaraţii şi a mărturisit că se află într-o stare bună de sănătate.  “Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit fanatik.ro.