Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columbeanu? „O viaţă de cuplu catastrofală influenţează succesul în afaceri”

Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columeabeanu? Omul de afaceri i-a acordat un interviu lui Ştefan Mandachi, care a fost postat pe contul său de YouTube. Fostul miliardar de la Izvorani a vorbit despre succesul în afaceri, dar şi despre eşec.

03 sept. 2021, 14:41
Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columbeanu? „O viaţă de cuplu catastrofală influenţează succesul în afaceri”
Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columbeanu?

Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columeabeanu? Omul de afaceri a răspuns întrebărilor adresate de Ştefan Mandachi şi a dat de înţeles că destrămarea căsniciei sale, pe care a avut-o cu Monica Gabor, a influenţat tot ceea ce a urmat şi anume pierderea averii sale.

Citeşte şi: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la un pas de împăcare? Afaceristul rupe tăcerea: „Cel mai mare lux este să spui adevărul”

Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columeabeanu?

Succesul în afaceri asigură, în mod normal, o fericită viaţă de cuplu, pe când o fericită viaţă de cuplu nu cred că asigură neapărat succesul în afaceri. O viaţă de cuplu catastrofală, părerea mea, influenţează şi succesul în afaceri şi invers.

Femeile iubesc banii, la fel de mult cât iubesc şi bărbaţii banii. Sunt de acord cu sintagma „banii sunt ochiul dracului”. Şi dacă sunt prea mulţi sau prea puţini, îţi pot suci minţile. Viaţa este un joc continuu.

Întotdeauna mi-a plăcut să împărtăşesc cu cei din jurul meu gândurile mele. Nici acum nu consider că sunt la un niverl mai jos sau că am fost la unul mai sus. Am fost rece întotdeauna, şi la câştig, şi la pagubă.

Acum, spune că nu mai este interesat de partea financiară şi dacă ar fi să dea timpul înapoi, nu şi-ar mai cumpăra maşini scumpe. La acea vreme, Irinel Columbeanu a făcut furori cu un Rolls Royce, fiind singurul proprietar de atunci.

Acum nu mai sunt motivat de bani, sunt motivat de dorinţa arzătoare de a afla tâlcurile atât de multor lucruri pe care încă nu le cunosc. Cred că 10.000 de euro/ lună este o sumă liniştitoare, care ţi-ar asigura cele necesare.

Dacă aş da timpul înapoi, nu mi-aş mai lua Rolls Royce, adică nu o maşină atât de scumpă. Cred că viitorul automobilelor este maşina electrică. Am dat pe el 500.000 de euro şi l-am vândut cu 100.000 de euro„, i-a mai declarat omul de afaceri lui Ştefan Mandachi.

https://www.youtube.com/watch?v=_i8Tq_EP9lE