Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase: „Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie care-mi spunea că să-l las în pace”

Brigitte îşi aminteşte despre infidelităţile lui Ilie Năstase, care au contribuit la despărţirea lor. În timp ce ea se afla pe patul de spital, neștiind dacă va avea nevoie de chimioterapie sau nu, primea mesaje de la o femeie, în care i se spunea să îşi lase soţul în pace, să-şi refacă viaţa.

28 apr. 2021, 13:14
Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase: „Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie care-mi spunea că să-l las în pace”
Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase

Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase. Bruneta a dezvăluit în cadrul reality-show-ului pe care îl filmează pentru Antena Stars, că după ce a fost diagnosticată cu tumoare, primea foarte multe mesaje răutăcioase din partea oamenilor.

Tot în aceeași perioadă, fostul mare tenismen fusese surprins de paparazzii într-o ipostază vinovată, moment în care Brigitte a decis să nu îi spună nimic din cauza costurilor mari pe care trebuia să le suporte pentru chimioterapie.

Citeşte şi: Brigitte Pastramă și-a ținut secrete problemele de sănătate. Vedeta, la un pas de moarte! ”Nu am putut respira”

Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase

Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea.

Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro”, a spus Brigitte Pastramă.

Când a aflat că nu va avea nevoie de tratament, Brigitte Pastramă a mers acasă la femeia cu care fostul tenismen ar fi avut o relaţie. „Când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins.

Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a mai spus Brigitte la Antena Stars.

Au pierdut banii strânși pentru achiziționarea casei din Dubai

Brigitte și Florin Pastramă

au rămas fără banii pe care i-au strâns pentru a-și cumpăra locuința în Dubai. Bruneta a fost informată că suma fabuloasă de 72.000 de euro a fost blocată din cauza unei neplăți a soțului său.

A venit poștașul să îmi dea un plic. la 10 minute m-au sunat de la bancă să îmi spună ce mi s-a pus poprire pe o sumă de bani strânsă într-un cont comun pentru casa din Dubai o parte provenind din vânzarea unui imobil proprietate personală. Florin a fost notificat să dea o sumă de bani, care, din punctul meu de vedere, nu este legală.

Creditul este făcut pentru cumpărarea unui imobil. Actul de proprietate se spune că ar fi fals. Trebuia ca banca să verifice starea imobilului. Nici nu am ajuns bine acasă. Mă așteptam ca Brigitte să vină să îmi dea un mare pupic. Când am văzut-o plângând, nici nu am știut ce s-a întâmplat”, a explicat Brigitte Pastramă.