Brigitte Pastramă și-a ținut secrete problemele de sănătate. Vedeta, la un pas de moarte! ”Nu am putut respira”

Vedeta a ținut ascunse mai multe probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungului timpui, mărturisindu-le abia după patru ani. Recent, Brigitte a fost infectată și cu coronavirus.

26 mart. 2021, 11:59
Brigitte Pastramă și-a ținut secrete problemele de sănătate. Vedeta, la un pas de moarte! ”Nu am putut respira”

Brigitte Pastramă și-a ținut secrete problemele de sănătate. Aceasta a fost infectată cu COVID și a avut mai multe reacții adverse. Vedeta își ține probleme personale departe de public și a recunoscut abia acum mai multe probleme medicale pe care le-a avut în urmă cu patru ani.

Vedeta are o poveste de viață impresionantă, iar părțile negative a știut să le țină ascunse. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Brigitte Pastramă nu s-a ascuns și a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut. În urmă cu patru ani, vedeta a fost diagnosticată cu embolie pulmonară și avut trei tumori.

”Când am ajuns la Timișoara, în prima noapte era să mor. Am avut deficiență respiratorie. Nu am mai putut respira. M-am trezit dintr-un vis în care mă sufocau niște perne. A doua zi s-a întâmplat la fel, când eram la piață și în momentul în care mă deplasam spre Sara m-am sufocat și era să mor. Nu mai intra aer la mine în plămâni. Am luat niște medicamente. Abia după jumătate de oră am trecut foarte greu de senzațiile acelea. Am vorbit cu sora mea care m-a îndreptat spre un pneumolog. Erau simptome de astm bronșic. Dar la mai multe analize nu aveam astm. Am plecat a doua zi în București și am fost îndrumată să fac mai multe analize. În urmă cu 4 ani de zile am fost diagnosticată cu embolie pulmonară. Am avut mai multe probleme. Apoi am avut 3 tumori, un lanț tumoral lângă plămâni, exact sub pectorali. CT-ul a ieșit bine, am făcut mai multe analize pentru alergii”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Citește și: Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”

Brigitte Pastramă și-a ținut secrete problemele de sănătate. Vedeta a fost infectată cu COVID

Aceasta a vorbit și despre experiența pe care a avut-o în legătură cu coronavirusul. Brigitte a mărturisit că a virusul a afectat-o mai mult după vindecare deoarece i-a activat o bacterie pe care aceasta a avut-o în corp. Din cauza bacteriei pe care a avut-o în organism a ajuns să aibă și scurte pierderi de memorie.

”Pentru că am avut Covid, virusul a activat o bacterie pe care 50% din populația globului o are în corp. Este o bacterie inofensivă atunci când este inactivă, dar se activează atunci când intră în contact cu un virus mai periculos. Sau la o răceală foarte puternică. Este un virus care produce meningita și pneumonia. Eu am făcut o bronșită, apoi pneumonie. M-am trezit și în urmă cu o săptămână, pentru că nu puteam să respir. Am primit și un tratament mai puternic și un aparat pentru astm. Acum sunt ok, dar din cauza bacteriei am avut foarte multe probleme de sănătate și scurte pierderi de memorie. Pentru că atacă sistemul neuronal. Este un lanț de distrugere a plămânilor din cauza unei simple bacterii. Am descoperit-o la timp, dar era să mor. Plămânii mei erau plini de mucus și nu puteam să respir. Am fost foarte speriată. Atunci mi-am dat seama că dacă ți se întâmplă ceva la plămâni e grav”, a mai spus Brigitte Pastramă la XNS.

Citește și: Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”