Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă. Mesajul scris pe Instagram: „Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine”

Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă. După ce îi scria mesaje subtile pe reţelele de socializare, în care îi reproşa diverse lucruri referitoare la relaţia lor, bruneta şi-a surprins fanii cu o veste neaşteptată.

08 iul. 2022, 08:30
Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă. Mesajul scris pe Instagram: „Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine”

Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cea care a a confirmase divorțul este chiar soția lui Florin Pastramă. Bruneta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea.

Citeşte şi: Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă: „Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit”

Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă

După ce și-au aruncat mai multe vorbe grele, se pare că iubirea dintre cei doi a învins, astfel că au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Recent, Brigitte a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru soacra ei, mama lui Florin Pastramă.

Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a scris Brigitte, pe pagina sa de Instagram.

Însă asta nu e tot!. Brigitte a ținut să transmită un mesaj și pentru fratele lui Florin Pastramă, care îi este cumnat. Vedeta a precizat faptul că îl consideră fratele ei, deoarece i-a fost alături în cele mai grele momente.

El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris bruneta.