Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă: „Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit”

Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă. După ce soţia lui Florin Pastramă i-a adus acuze grave public, blondina a dat-o în judecată şi speră să iasă câştigăre din această luptă.

22 iun. 2022, 11:16
Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă: „Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit”
Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă

Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă. Apropiații blondinei susțin că Raluca ar fi cerut daune în valoare de 100.000 de euro, însă ea nu a dorit să facă vreun comentariu despre sumă. Totuşi, a ținut să sublinieze faptul că, înainte de a intra în conflict cu Brigitte, avea o imagine mult curată. Apoi, lucrurile au luat încetul cu încetul o întorsătură neașteptată și nu este deloc mulțumită de acest lucru.

Citeşte şi: Raluca Podea are o superstiţie când pune murături: „Dacă faci dragoste înainte, se veştejesc”

Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă

Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face! Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei„, a mai spus Raluca Podea, potrivit Ego.ro.

Luna trecută, vedeta a împărtăşit cu prietenii virtuali o veste extrem de tristă şi anume că tatăl său a decedat, din cauza unei tumori pe care o avea la stomac.

Timp de trei ani, tatăl blondinei s-a luptat cu boala până în ultimul moment. Deși medicii nu au fost prea optimiști, acesta a reușit să ducă boala pe picioare ani buni. Tratamentele primite și grijă cu care a fost tratat au dat rezultate, până acum.

Din nefericire, boala nemiloasă nu a putut fi învinsă. Cu ultimele puteri, Raluca Podea a scris câteva rânduri în memoria tatălui ei, mesaj în care îşi ia rămas-bun. ”Doamne! Te rog, ţine-l pe Tata în braţele tale iubitoare şi lasă-l să se odihnească în pace în raiul tău frumos. De asemenea, anunţă-l că fiul/fiica lui îl ţine mereu în rugăciunile sale.

Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în braţele tale iubitoare. Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină!”, a scris Raluca Podea pe Facebook.