Motivul divorţului dintre Brigitte şi Florin Pastramă. A fost picătura care a umplut paharul: „Băăă… Bă, treci încoace”

Motivul divorţului dintre Brigitte şi Florin Pastramă. Încă un divorţ răsunător a zguduit lumea showbizului românesc. Chiar dacă s-au mai certat, de fiecare dată au trecut peste, însă acum se pare că nu mai există cale de împăcare.

06 iun. 2022, 13:46
Motivul divorţului dintre Brigitte şi Florin Pastramă. A fost picătura care a umplut paharul: „Băăă… Bă, treci încoace”

Motivul divorţului dintre Brigitte şi Florin Pastramă. Picătura care a umplut paharul şi a făcut-o pe brunetă să pună punct relaţiei cu afacerist a avut loc joia trecută, în amiaza mare. Cei doi au fost implicaţi într-un scandal monstru, în zona de nord a Bucureştiului.

Citeşte şi: Brigitte Sfăt divorţează de Florin Pastramă. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Motivul divorţului dintre Brigitte şi Florin Pastramă

Potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro, Florin Pastramă era foarte nervios şi îi reproșa partenerei sale mai multe lucruri. Speriată, bruneta nu are puterea să ofere o replică, de teamă să nu fie agresată și fizic.

Lângă Brigitte și Florin Pastramă se află un alt bărbat, care asistă la conflict. Acesta din urmă pare gata să intervină în cazul în care lucrurile degenerează și mai mult. Florin Pastramă urlă din toți rărunchii la Brigitte. Înjurăturile sunt și ele prezente, iar soțul fostei concurente de la “Ferma” este dezlănțuit și pare gata să-și “măcelărească” partenera.

Vino-încoace! F***-ți morții m@-tii! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace”, îi strigă soției sale, pe un ton amenințător, Florin Pastramă.

În tot acest timp, mai mulți martori, aflați într-o clădire de birouri din Floreasca, sesizează gravitatea situației și intenționează să alerteze Poliția. “Sună cineva la 112? Sau? Nu mai bine sunăm la 112?”, se aude pe fundal.

La un moment dat, încearcă să pună mâna pe Brigitte, însă este oprit de bărbatul care a asistat la întreaga scenă.

Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență

Brigitte a declarat că între ea și Florin Pastramă nu mai este cale de împăcare. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Întrebată dacă o posibilă infidelitate ar fi cauza divorțului, Brigitte a negat această variantă, dar a menționat anumite episoade în care Florin Pastramă ar fi bătut-o. „De exemplu, ieri mi s-a strcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat: „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă… Ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie Năstase, a făcut-o în ascuns, că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret… E cel mai urât lucru. Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus Brigitte.