Brigitte Macron a ţinut ascunsă moartea fostului său soţ. Acesta a murit în urmă cu NOUĂ luni

Fostul soţ al Primei Doamne din Franţa a murit, în mare secret, la vârsta de 69 de ani. André-Louis Auzière, fost bancher, a decedat în urmă cu nouă luni, mai exact în decembrie 2019.

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 11:44
Brigitte Macron a ţinut ascunsă moartea fostului său soţ. Acesta a murit în urmă cu NOUĂ luni

Cei doi au avut un mariaj care s-a sfârşit în momentul în care actuala Prima Doamnă şi-a început aventura cu Emmanuel Macron. Brigitte Macron nu a făcut niciun anunţ în legătură cu moartea primul său soţ.

Citeşte şi: Emmanuel Macron şi soţia, prinşi în ambuscada protestatarilor. Preşedintele a fost huiduit şi i s-a cerut demisia VIDEO

Informaţia a fost oferită de fiica lui Brigitte, Tiphaine Auzière, o avocată în vârstă de 36 de ani, care a declarat, ieri, ziarului Paris Match că tatăl ei a murit şi că a fost înmormântat în cea mai mare discreţie pe 24 decembrie.

Discreţia a fost întotdeauna prezentă în viaţa fostului soţ al Primei Doamne, care nu a putut fi convins să declare ceva despre prima lui soţie, atunci când cuplul Macron a ajuns la putere, şi cu care nu există vreo fotografie recentă în media.

André-Louis Auzière s-a căsătorit cu Brigitte Trogneux, pe numele ei de fată, în 1974 şi au trei copii împreună: pe Tiphaine, Sebastien şi Laurence. Soţii Auzière au divorţat, într-un final, în 2006, iar Brigitte s-a căsătorit, un an mai târziu, cu cel care i-a fost, până atunci, amant: Emmanuel Macron.