Emmanuel Macron şi soţia, prinşi în ambuscada protestatarilor. Preşedintele a fost huiduit şi i s-a cerut demisia VIDEO

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte, s-au trezit înconjuraţi de protestatari în Grădinile Tuileries, din apropierea Palatului Elysee.

15 iul. 2020, 06:38
Emmanuel Macron şi soţia, prinşi în ambuscada protestatarilor. Preşedintele a fost huiduit şi i s-a cerut demisia VIDEO

Emmanuel Macron (42 ani) şi Brigitte (67 ani) mergeau ţinându-se de mână prin parc, la sfârşitul paradei de Ziua Franţei. „Bestia neagră este incredibilă „, a spus unul dintre protestatari, îalții au huiduit și au înjurat fără menajamente, iar scena tulburătoare a fost transmisă în direct pe social media, inclusiv Twitter și Facebook.

În timp ce bodyguarzii cuplului au încercat să calmeze situația, Emmanuel Macron s-a îndreptat spre protestatarii săi şi le-a spus „14 iulie fericit”, înainte de a încerca să-i calmeze.

Citeşte şi PROTESTE VIOLENTE la Paris chiar de Ziua Franţei VIDEO

Preşedintele purta o geacă de piele neagră, privitorii remarcând asemănarea sa cu Fonz, personajul interpretat de Henry Winkler în hitcom-ul american Happy Days, şi care era obsedat să fie „cool”. După ce a început cu un argument politic cu privire la violența poliției împotriva „vestelor galbene” – mișcarea de protest care a fost activă în Franța de aproape doi ani – Emmanuel Macron i-a spus grupului „să rămână cool și nu vor fi probleme”.