Brigitte și Florin Pastramă, probleme în afaceri. Pandemia le-a închis şaormeria

Gata cu şaorma. Brigitte și Florin Pastramă au închis afacerea din cauza pandemiei. Acum încearcă să mai recupereze din pierderi şi au scos la vânzare din lucruri la un preţ pe un preț de 57.000 de euro, însă deocamdată nu au găsit client. 

21 dec. 2020, 08:38
Brigitte și Florin Pastramă, probleme în afaceri. Pandemia le-a închis şaormeria

Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis la începutul anului o şaormerie în zona Fundeni a Capitalei. A funcționat o vreme, oamenii au cumpărat șaorma și pleșcavița de la celebra vedetă, însă venirea pandemiei le-a încurcat planurile. Vânzările au scăzut, datorile au crescut, motiv pentru care business-ul a fost scos la vânzare după nici patru luni de la deschidere, scrie click.ro.

„Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, așa suna anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX la începutul verii.

Doar că de luni bune niciun client nu se arată. Click a publicat imagini dezolante cu buticul în care funcţiona fosta shaormeria lui Brigitte și Florin Pastramă. Prin geamurile prăfuite se pot vedea mesele și celelalte utilaje care funcționau cândva. Acum, sunt doar „muzeu”.

Citeşte şi: Ilie Năstase o desfiinţează pe Brigitte Sfăt. „Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba!”

 

Brigitte şi Florin Pastramă, bătuţi cu topoarele: „Ne-au zis că ne omoară”

Brigitte şi Florin Pastramă au fost bătuţi cu topoarele, în timp ce încercau să pătrundă pe un teren care îi aparţine soacrei brunetei. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva luni bune, însă abia acum a fost făcut public, deoarece Brigitte şi Florin își vor căuta dreptatea în instanță.

Cei doi nu s-au ales doar cu bătaia, ci și cu banii luați. După investiții costisitoare, soțul brunetei ar fi fost acuzat de fraudă chiar de banca cu care ar fi colaborat,  să obţină creditul pentru a deveni proprietar.

Brigitte a povestit că au fost atacaţi cu topoare și cozi de mătură, provocându-le răni grave. „Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa.

Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, nu am intrat în casă, deși este terenul lui.

Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoare, l-au lăsat rău„, a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă”, de la Antena Star.

Citeşte şi: Brigitte a bifat o nouă intervenţie estetică. Cum a reacţionat soţul ei, Florin Pastramă, când a văzut ce şi-a făcut la faţă