Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit femeie de afaceri. „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”

Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai, unde a devenit femeie de afaceri. La începutul acestui an, fosta soție a lui Ilie Năstase anunța că se mută în Emiratele Arabe Unite pentru ca fiica sa Sarah să aibă parte de o alt fel de educație, dar și pentru a o ține departe de unele vicii.

31 oct. 2023, 08:55
Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit femeie de afaceri. „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”
Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai!

Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! De mai multe luni, Brigitte Pastramă are o nouă viață în Dubai, unde și-a cumpărat o casă de 400.000 de euro, dar și o mașină electrică în valoare de 150.000 de euro.

Citește și Ce pune Brigitte Pastramă în zacuscă pentru un gust demențial. Ingredientele secrete care au dat peste cap până și Dubaiul

Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai!

Însă, fosta soție a lui Ilie Năstase nu a mers în Dubai ca să stea cu mâinile în sân și să arunce cu banii în stânga și în dreapta așa că împreună cu soțul său, Florin Pastramă a deschis o afacere de design interior și amenajări interioare.

„Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem 2 stiluri de design, frech riviera și italian. Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Putem să facem și rame pe pereți, cu lumini. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Fanatik.

Deși este urmărită de peste 738 de mii de persoane pe Instagram, Brigitte Pastramă nu se bucură în Emirate de aceiași faimă pe care o avea în România. Însă datorită faptului că este influencer, bruneta a dezvăluit că mai este invitată pe la diverse evenimente.

„Fiind într-o țară străină, aici nu reprezint nimic. În afară de faptul că sunt influencer și mai sunt invitată poate la deschideri de magazine sau restaurante. Mai mult de atât nu reprezint. Eu sunt doar o mamă aici, care are grijă de copilul ei. Eu am renunțat la toate lucrurile acelea pe care mi le-a oferit viața. Până la urmă, copiii sunt moștenirea noastră și încerc să găsesc echilibrul familiei mele. Asta în ciuda tuturor problemelor, care în trecut ne-au adus multe încercări. Am zis că e momentul să fac această schimbare. Dumnezeu m-a ajutat să achiziționez o casă aici. Da, ne-am chinuit câteva luni, până am reușit, dar acum suntem bine. Dormim în patul nostru, avem o mașină bună aici. Ne permitem să ducem o viață nu chiar foarte luxoasă, dar nici foarte modestă. Pot să mă bucur sufletește, dar și să îmi feresc copilul de problemele care ne-au afectat în trecut””, a mai Brigitte Pastramă.

Citește și Brigitte Pastramă, cea mai dificilă perioadă din viața ei. Nimeni n-a știut, în afară de o singură persoană. “Am fost pe patul de spital”