Motivul pentru care Brigitte Pastramă vrea să se mute definitiv în Dubai: „Eu renunț la confortul meu din România”

Motivul pentru care Brigitte Pastramă vrea să se mute definitiv în Dubai. Vedeta este hotărâtă să-și schimbe radical viața și să plece din România. Vedeta este dispusă să renunțe la confortul pe care l-a obținut cu mult efort de-a lungul anilor pentru a-i oferi fiicei sale, Sara, un viitor strălucit, ferit de tentațiile din București.

29 mai 2023, 22:31
Motivul pentru care Brigitte Pastramă vrea să se mute definitiv în Dubai: „Eu renunț la confortul meu din România”
Motivul pentru care Brigitte Pastramă vrea să se mute definitiv în Dubai

Motivul pentru care Brigitte Pastramă vrea să se mute definitiv în Dubai. Vedeta a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în legătură cu locuința din Emiratele Arabe. După finalizarea lucrărilor de renovare, un inginer necunoscut i-a interzis accesul în locuință și a declarat că inspecția nu a fost efectuată corespunzător.

Citește și: Brigitte Pastramă, revoltată după un incident trăit în trafic. Vedeta nu mai vrea să se întoarcă în România. ”În Dubai nu au drumuri de astea”

Motivul pentru care Brigitte Pastramă vrea să se mute definitiv în Dubai

După ce au terminat de spart a venit un inginer pe care nu l-am văzut în viața mea. A zis să iasă toată lumea afară, că noi nu ne-am făcut inspecția. Probabil că voia să iau de la el muncitori. Mi-a închis casa. Eu în momentul în care mi-am cumpărat mobila, am întrebat dacă se rezolva și mi-a garantat, am mail că pot să renovez.

Pentru chestia astăzi mi-au zis că nu sunt de acord să mai deschidă casa. Eu nu mai cred pentru că deja m-au mințit de 20 de ori. Eu nu o fac pentru mine. Eu m-am acomodat cu ideea. O fac pentru copiii mei. Eu renunț la confortul meu din România, la mașinuța mea, la niște condiții mult mai mici, pentru că eu vreau ca Sara să studieze într-o țară în care să nu aibă acces la alcool.”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă, mărturii despre relația cu Ilie Năstase

Vedeta și-a deschis sufletul în podcastul Taclale și a făcut niște mărturisiri complet neașteptate despre relația foarte apropiată dintre Ilie Năstase și fosta sa soție, asta în timp ce fostul tenismenul era căsătorit cu Brigitte.

Bruneta susține că a avut foarte mult de suferit din cauza fostei soții a lui Ilie Năstase. Iar momentul în care a realizat că mariajul ei cu Ilie se apropie de final ar fi fost cel în care acesta, împreună cu fosta lui soție, ar fi răspândit zvonul că Brigitte minte în legătură cu tumorile de la sân.

În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion’, susține Brigitte, conform Cancan.ro.