Brigitte Pastramă a încercat să se sinucidă! Momente cumplite pentru fosta soție a lui Ilie Năstase

În urmă cu ceva timp, Brigitte Pastramă a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții ei, și anume, când a făcut închisoare doi ani. La vremea aceea, vedeta a vrut să recurgă la sinucidere pentru a scăpa de toată povara pe care o simțea.

20 ian. 2024, 21:41
Brigitte Pastramă a încercat să se sinucidă! Momente cumplite pentru fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a trecut printr-o mare încercare în urmă cu ani, când a făcut pușcărie timp de doi ani. Susține că în închisoare a vrut să se sinucidă, însă credința a salvat-o, de aceea îi mulțumește acum lui Dumnezeu.

Citește și Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit femeie de afaceri. „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”

Brigitte Pastramă are o poveste impresionantă de viață. Prima dată, ea a fost căsătorită cu Octavian Sfăt, însă după moartea lui ea a ajuns în spatele gratiilor.

”M-am aflat pe marginea unei prăpastii”

Vedeta a avut multe de tras după decesul lui acestuia. Brigitte fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare din cauza unor probleme cu managerul care se ocupa de afacerea fostului ei soț.

Invitată în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Brigitte Pastramă a povestit că în curând va lansa o carte în care își spune povestea vieții. Acum a susținut că în închisoare, unde a stat doi ani, a vrut să se sinucidă, însă credința a salvat-o.

„Am povestit în cartea pe care am scris-o, cărticica, este o carte-mărturie, cum l-am întâlnit eu pe Dumnezeu și cum nu am ascultat eu întotdeauna de ce m-a îndemnat să fac, și greșelile pe care le-am făcut, apoi cum m-am aflat pe marginea unei prăpastii în momentul în care am decis să îmi predau viața în mâna lui Dumnezeu, când l-am primit pe Isus în inima mea.

Transformarea a venit foarte încet pentru că eu sunt o persoană rebelă. Pur și simplu în momentul când eu nu am mai respirat foarte mult timp am auzit în gândul meu că cineva mi-a spus: «Te iubesc, încrede-te în mâna mea, eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul, eu voi avea grijă de tine. Încrede-te în mâna mea și eu o să am grijă de tine».

„În starea aia de letargie eu am auzit cuvintele alea. Am simțit că ceva respira în mine” Atunci am simțit un sentiment de fericire. Am simțit când am fost închisă. Eu am fost închisă și nu am avut medicament cu care să mă omor și pur și simplu mi-am luat respirația și mi-am pus trei perne și nu am mai respirat.

Am stat 10 minute și am ajuns într-o stare de letargie. Și în starea aia de letargie eu am auzit cuvintele alea. Am simțit că ceva respira în mine și nu mă lăsa… a fost foarte complicat”, a declarat Brigitte Pastramă, care pentru prima dată dezvăluie amănunte neștiute din viața ei, în cartea pe care o va scoate pe piață.

„Am povestit toată experiența mea, de când a murit primul meu soț, de când l-am găsit mort, tot ceea ce mi s-a întâmplat, din ce cauză am fost arestată, am povestit cum am vrut să îmi iau viața, ce am auzit atunci, cum m-am combinat eu cu tatăl Sarei, ce mi s-a întâmplat, cum am ajuns să îl cunosc pe Dumnezeu, cum am ajuns să mă pocăiesc, ce minuni mi s-au întâmplat, cum l-am cunoscut pe Ilie (n.r. – Ilie Năstase), cum am ajuns să mă despart de el, de ce am luat deciziile pe care le-am luat, până în prezent.

Citește și Brigitte Pastramă, scandal monstru la revenirea în România: „M-au batjocorit, m-au umilit, m-au dat pe ușă afară!”

Toate lucrurile astea le-am scris într-o carte-mărturie despre modul în care Dumnezeu a lucrat în viața mea”, a mai zis Brigitte Pastramă, care în prezent e stabilită în Dubai, acolo unde deține o casă estimată la 450.000 de euro. În continuare ea vine în România, unde are afaceri.