Brigitte Pastramă, scandal monstru la revenirea în România: „M-au batjocorit, m-au umilit, m-au dat pe ușă afară!”

Brigitte Pastramă a revenit de nevoie în România pentru câteva zile, însă și-a reconfirmat faptul că a ales bine să plece din țara ei natală. Ajunsă acasă, aceasta a avut parte de un scandal monstru la un salon de înfrumusețare.

13 dec. 2023, 16:15
Brigitte Pastramă, scandal monstru la revenirea în România: „M-au batjocorit, m-au umilit, m-au dat pe ușă afară!”
Brigitte Pastramă, scandal monstru la revenirea în România: „M-au batjocorit, m-au umilit, m-au dat pe ușă afară!”

Brigitte Pastramă s-a întors pentru cinci zile în România pentru a-și pune în ordine afacerile înainte de sărbători. Vizita în țară s-a lăsat, însă, cu un scandal de zile mari la un salon de întrumusețare dintr-un mall din București. Soția lui Florin Pastramă a depus și o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului.

Citește și: Brigitte Pastramă, imagini de senzație de la vila ei din Dubai! Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi

Brigitte Pastramă, scandal monstru la revenirea în țară

Nici bine nu a revenit în România din Dubai, că Brigitte Pastramă a fost protagonista unui scandal monstru avut loc, zilele trecute, într-un salon dintr-un mall bucureștean. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a programat să-și facă manichiura înainte de plecarea în Maldive, însă, odată ajunsă la salon, aceasta a avut parte de o mare surpriză, însă nu una plăcută. Manichiurista a refuzat să-i mai facă unghiile așa cum a cerut Brigitte, pe motiv că stă peste program. În salon s-a iscat un scandal monstru, Brigitte fiind jignită și dată afară de angajatele salonului.

„Eu am ajuns la ora 20, luni seara, la salon, conform programării pe care o aveam. Cu doar o săptămână înainte fusesem la același salon să-mi fac părul, dar pe o altă tură. Găsesc acum o manichiuristă nouă care-mi spune că ea nu poate să-mi facă manichiura nude pe care o solicitasem, să-mi aleg o altă culoare! Eu nu pot să-mi fac unghii roșii, strident colorate, pentru că eu sunt penticostală, iar la biserica unde merg, aici sau la Dubai, lumea se uită urât la mine!

Plus că eu am problemele cu unghiile, care sunt foarte subțiri, și i-am zis că vreau la fel, ca cele făcute la Dubai, rubber base gel! A refuzat categoric! Managerul nu era acolo și au venit alte patru fete, care stăteau degeaba mi-au zis:>! E șocant! Adică pe banii mei vă bateți joc de mine?! Au sărit pe mine toate, m-au batjocorit în fel și chip, m-au umilit și m-au dat și pe ușă afară! E incredibil! Eu nu merg la saloane să fac unghii pe gratis, deși în România au luat-o razna prețurile. Aici plătești 80 de euro cu tot cu bacșis pe o manichiură, la Dubai prețurile sunt la jumătate și serviciile nici nu se compară!”, a povestit Brigitte pentru Click.ro.

Soția lui Florin Pastramă a plecat și fără manichiură făcută, și cu nervii întinși la maxim. În urma celor întâmplate, ea a depus și o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului.

„Am depus plângere împotriva lor la OPC. Voi nu ați fi făcut la fel dacă erați în locul meu?! Eu nu știu ce s-a întâmplat cu țara asta. Am lipsit șase luni, din luna august sunt plecată în Emirate și prețurile au luat-o efectiv razna! Nu-mi pare rău sincer că am plecat din România când văd ce se întâmplă!. Mâine plec în Maldive! Am stat cinci zile aici, am pus totul în ordine și la locul de joacă. Am mers să amenajez salonul de evenimente pentru Crăciun. Noi, practic, trăim din afacerile pe care le avem în România. M-am întâlnit cu angajații și le-am adus câte un cadou de la Dubai. Nu mă așteptam, însă, să pățesc așa ceva la mine acasă!”, a mai povestit Brigitte, dezamăgită de situația din România.

Brigitte Pastamă a părăsit România și s-a mutat împreună cu toată familia la Dubai, unde a cumpărat o vilă în valoare de 400.000 de euro, la care a terminat de curând amenajările. Ea este fericită acolo și nu mai vrea să se întoarcă în România, decât pentru a avea grijă de afacerile sale.

Citește și: Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit femeie de afaceri. „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”