Brigitte Pastramă, apariție uluitoare în Dubai! A apărut cu pătrățele pe abdomen și a dezvăluit metoda prin care se menține în formă

Brigitte Pastramă se află în Dubai în această perioadă. Deși se află în vacanță, vedeta are grijă de silueta sa și face sport zilnic. Recent, bruneta le-a dezvăluit fanilor săi, metoda care o ajută să se mențină în formă.

01 feb. 2023, 23:18
Brigitte Pastramă, apariție uluitoare în Dubai! A apărut cu pătrățele pe abdomen și a dezvăluit metoda prin care se menține în formă

Brigitte Pastramă este îndrăgostită de traiul din Dubai, acolo unde se află în vacanță alături de soțul ei, Florin Pastramă.

Vedeta și-a propus ca anul acesta să aibă grijă mai mult de ea și să arate cât mai bine, motiv pentru care a ales să se răsfețe și să aleagă un stil de viață de sănătos, pentru a avea un trup de invidiat, de zeiță.

Citiți și: Brigitte Pastramă a răbufnit: „Strângem bani un an să facem poze c-am venit în Dubai”

Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat imagini pe Instagram, unde le-a dezvăluit fanilor săi ce consumă pentru a arătat atât de bine.

„Mănânc proteină lichidă și cookie 40 grame zilnic”, a spus Brigitte Pastramă despre metoda prin care se menține în formă.

Brigitte Pastrămă se laudă cu pătrățelele de pe abdomen

„Îmi reconstruiesc viața și corpul”, a scris Brigitte Pastramă la descrierea postării, iar fanii săi au felicitat-o pentru că face sport, dar mai ales că pătrățelele de pe abdomen au prins contur.

Fanii săi au complimentat-o pe brunetă pentru trupul tras ca prin inel.

„Felicitări pentru cum arăți!” „Wow… ce ai pățit de ai slăbit atât de bine? Probleme personale sau sportul și o dietă te-au ajutat?”, „Doamne, prea mult ai slăbit”, au fost doar câteva dintre complimentele primite pe rețeaua de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brigitte Pastrama (@brigitte_pastrama)

Brigitte și soțul ei și-au achiziționat o casă în Dubai, care a. costat aproximativ 400.000 de euro.

„Este o casă de 130 de metri pătrați. Are două dormitoare, trei băi, un living, o curticică mică, pentru câinele nostru. În comparație cu casa de 400 și ceva de metri pătrați pe care o avem în Pipera, asta este o căsuță, unde poți să începi o viață, pentru că îmi doresc. Viața este mai ieftină acolo, îți spun sincer”, a declarat bruneta pentru spynews.ro

Citiți și: Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp era căsătorită cu Ilie Năstase”