Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp era căsătorită cu Ilie Năstase”

Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă. Criticul de modă prezintă emisiunea „Poliția Modei', acolo unde comentează ținutele vedetelor din showbiz. Alături de ea se află și Ovidiu Buta, unul dintre cei mai de succes stiliști internaționali de la noi din țară.

12 dec. 2022, 17:16
Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp era căsătorită cu Ilie Năstase”
Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă

Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă. A venit rândul fostei soții a lui Ilie Năstase să fie comentată de cei doi stiliști de modă și ambii au „tranșat-o” fără milă. Iulia Albu susține că „perioada de glorie’ a brunetei a fost în timpul căsniciei cu Ilie Năstase.

Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă

În urmă cu mai mulți ani, Brigitte a cochetat cu lumea modelingului. În urmă cu 20 de ani, aceasta a fost desemnată „Miss Top Model Romania’ și s-a calificat la faza internațională, unde a ajuns printre cele 10 finaliste.

Iulia Albu a susținut că stilul vestimentar al Brigittei Pastramă a urmat o „pantă descendentă’ după divorțul de Ilie Năstase și că „perioada de glorie” a brunetei a fost în timpul mariajului cu fostul tensimen, când avea acces la obiecte vestimentare scumpe și la locuri exclusiviste.

Să eliminăm titlul de „miss’ pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături de Ilie. După, a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii ’90„, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

La rândul lui, Ovidiu Buta a fost de părere că stilul vestimentar al brunetei se caracterizează prin abundența de branduri și tendința de a-și arăta lenjeria intimă: „Ea se îmbracă ca o vampă. Ea este o mare amatoare a tot ceea ce poartă un logo. Este o chestie de gust. Îmi place și nu-mi place. Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria”.

Citește și: Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii: „Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui”

Iulia Albu a desființat-o pe Denise Rifai

Denise Rifai nu a reușit deloc să o impresioneze pe Iulia Albu cu vestimentația sa. Ba din contră. Creatoarea de modă a criticat-o dur pentru alegerea ei. A fost un eveniment spectaculos, unde participantele au purtat rochii de seară, lungi, elegante și au strălucit la propriu. Nici de această dată Iulia Albu nu a fost indulgentă cu cele pe care le-a analizat. Denise Rifai nu a trecut neobservată, a fost una dintre țintele designerului.

Jurnalista a îmbrăcat o rochie cu decolteu generos și aplicații strălucitoare în zona bustului. Ținuta purtată de ea poartă semnătura Eli Lăslean, creațiile acesteia fiind purtate și de alte vedete în aceeași seară la gala Premiilor TVMania 2022.

Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie”, a spus Iulia Albu despre ținuta jurnalistei.