Brigitte Pastramă, bătută de soţ în propria shaormerie din Capitală. A trântit-o la pământ

Brigitte şi Florin Pastramă au fost protagoniştii unui episod violent petrecut chiar în shaormeria pe care fosta soţie a lui Ilie Năstase o deţine în Capitală. Incidentul a avut loc în urmă cu o lună jumătate, conform surselor Cancan.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 05:01

Conform surselor Cancan, Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă în shaormerie pe care aceştia o deţin în zona Fundeni din Capitală. În interior se aflau şi angajaţii acestora, însă Florin nu a ţinut cont de acest lucru.

Citeşte şi: Cine îl înfluenţează pe Robert Sfăt, fiul Brigittei Pastramă. „I-a oferit un apartament, bani, i-a asigurat că nu îi va lipsi nimic”

Cei doi au purtat o discuţie tensionată într-una din camerele din spatele fast-food-ului, iar Florin Pastramă ar fi trântit-o pe Brigitte. De asemenea, acesta ar fi tras-o de păr pe soţia sa. Într-una dintre fotografii se observă cum Brigitte stă într-un colţ al camerei, plângând şi fiind speriată de soţul său.

Brigitte Pastramă se află în conflict cu fiul său mai mare, Robert, care o ameninţă cu un proces uriaş pe fosta soţie a lui Ilie Năstase. Dacă Brigitte îl acuză pe acesta că se droghează şi chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, fiul său o acuză că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său.

Femeia de afaceri a susţinut în nenumărate rânduri faptul că îi va da fiului său partea din avere în momentul în care acesta va demonstra că este capabil să gestioneze banii. Cu toate acestea, Robert o ameninţă pe mama sa că o va da în judecată.