Cine îl înfluenţează pe Robert Sfăt, fiul Brigittei Pastramă. „I-a oferit un apartament, bani, i-a asigurat că nu îi va lipsi nimic”

Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt sunt protoganiștii unui scandal monstru. Dacă Brigitte îl acuză pe acesta că se droghează şi chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, fiul său o acuză că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său. 

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 05:58
Cine îl înfluenţează pe Robert Sfăt, fiul Brigittei Pastramă. „I-a oferit un apartament, bani, i-a asigurat că nu îi va lipsi nimic”

Brigitte a susţinut în nenumărate rânduri faptul că îi va da fiului său partea din avere în momentul în care acesta va demonstra că este capabil să gestioneze banii. Cu toate acestea, Robert o ameninţă pe mama sa că o va da în judecată.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Brigitte Pastramă şi fiul său: I-am pus în cont 51.000 de euro. Nu ştiu ce a făcut cu banii

 Surse apropiate familiei au declarat pentur Impact.ro faptul că Robert Sfăt este susţinut de către Ovidiu Torj, fostul soţ al mamei sale. Acesta i-a promis mai multe lucruri dacă îşi va da în judecată mama.

 „Ovidiu Torj este cel care îi spală creierul lui Robert. El, câțiva prieteni, câțiva oameni de televiziune. Dar în special Ovidiu, care este fostul soț al mamei sale. Bărbatul i-a oferit un apartament lui Robert, i-a oferit bani, i-a spus că se va asigura să nu îi lipsească nimic, i-a propus și să îl ajute cu bani pentru a-și da mama în judecată. Băiatul greșește că s-a întors împotriva mamei sale, mai ales că Torj vrea doar să o șicaneze pe Brigitte, nu este el prea interesat de soarta lui Robert”, ne-au mărturisit surse apropiate familiei Sfăt.