Brigitte Pastramă își ia adio de la România. Bruneta s-a hotărât să facă pasul cel mare: Se mută în Dubai!

Focoasa brunetă, Brigitte Pastramă, a luat una dintre cele mai mari decizii din viața ei. Aceasta urmează să se mute în Dubai, alături de soțul și fetița ei. Vedeta a vândut tot și a luat o locuință acolo.

03 mart. 2023, 22:17
Brigitte Pastramă își ia adio de la România. Bruneta s-a hotărât să facă pasul cel mare: Se mută în Dubai!

Brigitte Pastramă a vândut tot și a cumpărat o locuință în Dubai, unde plănuiește să se mute definitiv. Aceasta a va fi însoțită de soțul și de fetița ei și speră ca în luna septembrie să facă pasul cel mare. Vedeta a povestit că s-a întâlnit cu o serie de obstacole pe drum, însă a reușit să le depășească și să pună lucrurile la punct.

Citește și: Brigitte Pastramă, apariție uluitoare în Dubai! A apărut cu pătrățele pe abdomen și a dezvăluit metoda prin care se menține în formă

„Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici. Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni au mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă ajutată de fostul soț

Brigitte Pastramă a recunoscut că a reușit să își pună actele la punct cu ajutorul fostului soț. Bruneta a fost nevoită să își schimbe viza, din una de turist, în una de de investitor. Vedeta nu se teme de această mutare și crede că este un pas extrem de important.

„Am găsit abia ulterior un prieten al fostului meu soț, tatăl lui Roby care m-a ajutat ulterior. M-a ajutat, l-am găsit aici. Familia a venit și m-a vizitat. Eu până acum nu am putut să ies din țară, pentru că mi-am schimbat viza, din viză de turist, am viza de investitori, și asta este cea mai lungă procedură. Când iei o viză de investitor pentru că este și mai lungă, este pe cinci ani viza asta. Și de aceea durează mai mult, pentru că este o procedură mai anevoioasă, nu este ca o viză de lucru. Așa că eu sigur din septembrie îmi doresc din suflet o să mă mut definitiv aici, indiferent cat de mult consider că aș pierde din punct de vedere material. Până la urmă nu asta este cel mai important”, a mai adăugat Brigitte Pastramă.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca oricând! Cum au reușit cei doi soți să își salveze căsnicia