Brigitte Pastramă, revoltată după un incident trăit în trafic. Vedeta nu mai vrea să se întoarcă în România. ”În Dubai nu au drumuri de astea”

Brigitte Pastramă a fost victima unui incident în trafic. Mașina ei a fost luată pe platformă de pe stradă, iar vedeta s-a enervat foarte tare. I s-a întâmplat la doar câteva zile după ce s-a întors din Dubai.

16 mai 2023, 08:56
Brigitte Pastramă, revoltată după un incident trăit în trafic. Vedeta nu mai vrea să se întoarcă în România. ”În Dubai nu au drumuri de astea”

Brigitte Pastramă a stat timp de cinci luni în Dubai, iar recent a revenit în România. A venit de puțin timp în București și deja a avut parte de o experiență foarte neplăcută.

Vedetei i-a explodat cauciucul și s-a întors cu mașina pe platformă. Ea dă vină pe drumurile din Capitală făcute prost, pline de gropi.

Brigitte Pastramă a postat și un clip video cu bolidul său care a fost transportat către un service auto. Abia aștepta să se întoarcă acasă, dar propria țară a lăsat-o cu un gust amar, mai ales după experiența Dubai.

Citește și Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Dubaiul nu îi priește brunetei: ”În România am o casă cu jacuzzi și piscină, iar aici stau într-un studio de 35 mp”

“Dragii mei, asta (n.r.: mașina pe platformă) e de la drumurile din București. Am ajuns din nou cu mașina pe platformă, pur și simplu mi-a explodat cauciucul. Asta e că avem drumuri, băga-mi-aș picioarele în ele de drumuri de București, că cine s-o mai întoarce în … ăsta de București. Ajung la Dubai, și mașina mi-o duc. Băi frate, conduc de două zile și deja am făcut explozie la cauciuc și nici măcar nu m-am apropiat de bordură, de la drumurile de … fără parcări și fără nimic. Bucureștiul”, a povestit vedeta pe Instastory.

Vedeta a spus că așa ceva nu i s-ar fi întâmplat sub nicio formă în Dubai. “Ce gropi sunt pe drumuri frate! Și la sărăcia aia unde sunt 15 milioane salariu în Dubai nu au drumuri de astea, nu s-ar întâmpla așa ceva niciodată. Nu am pățit-o 5 luni și aici am trei zile deja și am făcut explozie la cauciuc”, a mai spus bruneta.

Brigitte Pastramă, hotărâtă să dea Bucureștiul pe Dubai

Brigitte a stat luni de zile în Dubai pentru fiica sa, fiindcă a vrut să o mute departe de România ca să ferească de droguri și anturaje dubioase. Planul ei e să se mute acolo definitiv alături de fiica ei.

Citește și Ce a pățit Brigitte Pastramă chiar înainte de mutarea în Dubai. „Bădăranilor! Niște mizerabili!”

“Mi-a fost foarte dor de copiii mei. Abia aştept să le dau cadourile. Mi-a lipsit confortul de acasă îţi dai seama. Aici eu am muncit toată viaţa pentru confort. Primele trei luni am plâns non stop şi l-am întrebat pe Dumnezeu de ce sunt aici şi de ce nu mi s-a rezolvat situaţia. Îmi venea să plec, dar m-a obişnuit, apoi lucrurile au început să se rezolve. Când Sara a reuşit la examene şi am reuşit să o înscriu la şcoală, pentru mine a fost cea mai mare binecuvântare”, a declarat Brigitte Pastramă pentru FANATIK.