Ce a pățit Brigitte Pastramă chiar înainte de mutarea în Dubai. „Bădăranilor! Niște mizerabili!”

Brigitte Pastramă urmează să se mute definitiv în Dubai, alături de familia sa. Totuși, vedeta a avut parte de o experiență cât se poate de neplăcută.

16 apr. 2023, 19:48
Ce a pățit Brigitte Pastramă chiar înainte de mutarea în Dubai. „Bădăranilor! Niște mizerabili!”

Brigitte Pastramă este una dintre vedetele care a demonstrat de-a lungul timpului că nu are nicio dorință de a ascunde ceva de ochii fanilor. Aceasta este extrem de transparentă și deschisă cu privire la viața ei personală și mai mult, aceasta este capabilă să spună lucrurilor pe nume fără menajamente. De această dată, vedeta a avut o reacție tranșantă pe paginile de internet, după ce a fost martoră la o scenă care a avut impact negativ asupra ei.

Citește și: Florin Pastramă și-a petrecut aniversarea în Dubai. Soția lui, Brigitte, i-a oferit un cadou special: „Am venit doi, poate plecăm trei”

Brigitte Pastramă este acum în Dubai, unde și-a cumpărat o locuință, în care urmează să se mute în luna septembrie, alături de familia sa. Casa trebuie renovată, așa că aceasta mai are puțin de așteptat. Cu câteva ore în urmă, soții Pastramă au povestit internauților o întâmplare neplăcută pe care au întâmpinat-o. Brigitte Pastramă s-a simțit nevoită să ofere mai multe explicații în mediul online.

Frumoasa brunetă a povestit că doi bărbați, români, s-au apropiat prea mult de ea, atunci când aceasta se afla la piscină. Brigitte Pastramă se simțea de-a dreptul jignită de atitudinea bărbaților. Soția lui Florin Pastramă a explicat că se bucură de o familie frumoasă, iar fiica ei Sara se află pe drumul cel bun, dat fiind că în luna septembrie va începe studiile la Dubai.

„Știți că eu nu postez de obicei ceea ce trăiesc aici, dar din păcate, se întâmplă și lucruri care mă deranjează. Îmi doresc ca să mut familia, în special pe Sara, care are 15 ani la o școală aici și are pe 24 examenele. Familia mea va veni pe data de 20. Țin foarte mult să vă precizez ce mi s-a întâmplat astăzi. Erau doi romani în piscină aici care mă judecau și vorbeau despre mine cu mine de față. Eu eram la 2- 3 metri. Își permiteau să spună despre relații false. Am intrat frumos în apă și pe lângă mine vorbeau acești doi români despre tot ceea ce este fals în România. Printre care o implicăm și pe Oana Marica pe care eu nu o cunosc personal. Niște mizerabili oamenii care te judecă. Este foarte urat când ei vorbesc cu tine de față și când e judecată fără să cunoști situația. Da sunt în Dubai, da am luat o casă, consider că fata mea este departe de droguri și alte lucruri. Bădăranilor, nu mai judecați pentru că nu cunoașteți. Da, am o familie minunată. Nu dragilor, nu sunt măritată cu Florin și aici am altă viață. Sunt măritată cu Florin și vom avea aici viața asta.”, a mărturisit Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Citește și: Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Ce spune despre relația cu Ibrahim