Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Dubaiul nu îi priește brunetei: ”În România am o casă cu jacuzzi și piscină, iar aici stau într-un studio de 35 mp”

Brigitte Pastramă a lăsat România și confortul pe care i-l oferea celebritatea și s-a mutat în Dubai pentru fiica sa. Însă, viața în Emiratele Arabe Unite nu este așa cum se aștepta bruneta, care acum, locuiește într-un apartament mic de 35 mp. La patru luni de la mutarea în Dubai, vedeta a răbufnit.

30 apr. 2023, 14:22
Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Dubaiul nu îi priește brunetei: ”În România am o casă cu jacuzzi și piscină, iar aici stau într-un studio de 35 mp”
Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Dubaiul nu îi priește brunetei: ”În România am o casă cu jacuzzi și piscină, iar aici stau într-un studio de 35 mp”

Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Dubaiul nu îi priește brunetei. Viața lui Brigitte Pastramă s-a schimbat la 180 de grade, după ce s-a mutat în Dubai cu toată familia pentru ca fiica ei Sara.

Citește și Florin Pastramă și-a petrecut aniversarea în Dubai. Soția lui, Brigitte, i-a oferit un cadou special: „Am venit doi, poate plecăm trei”

Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Dubaiul nu îi priește brunetei

După ce în urmă cu un an a luat decizia de a părăsi România și confortul pe care i-l oferea celebritatea de pe plaiurile mioritice, vedeta încă nu a reușit să se obișnuiască cu schimbările care au avut loc în ultima perioadă.

Brigitte Pastramă a dezvăluit recent, că a renunțat la confortul din România și locuiește într-un studio închiriat în Dubai, pentru copii săi și mai ales, pentru fiica sa Sara, care a fost admisă la două școli de prestigiu.

„Sunt în Dubai pentru a schimba în bine cursul vieții copiilor mei, iar după patru luni de sacrificiu, în care am renunțat la viața de persoană publică în România, la confortul unei case superbe, în prezent eu locuind într-un studio închiriat (casa noastră de aici nu este încă legată la utilități), Sara a trecut prin mai multe examene la mai multe școli de prestigiu de aici. (…) A fost admisă cu calificativ foarte bun la ambele colegii și sunt fericită că efortul meu începe să dea roade”, a fost anunțul făcut de Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Anunțul brunetei a fost intens criticat de fanii săi de pe rețelele de socializare care au spus că fiica ei nu pare prea fericită de decizia luată și că în toate fotografiile în care e surprinsă apare tristă.

„Fain, dar ea nu prea pare fericită”, a scris unul dintre urmăritorii lui Brigitte Pastramă.

Comentariul internautului a înfuriat-o la culme pe Brigitte Pastramă care nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

„Aceasta este o poză random făcută înainte de a lua cină, acum două zile, într-un restaurant! De unde ai tras tu concluzia că nu pare fericită că a intrat la colegiu aici?????? pe bune???????”, a scris soția lui Florin Pastramă.

Însă, bruneta nu s-a oprit aici și din comentariile sale a subliniat faptul că a fost nevoită să plece din România, unde avea un trai foarte bun, în casa ei de 420 mp și să locuiască într-un apartament mic, de 35 mp, până casa ei e gata, pentru fiica sa.

„Condițiile din România în care eu locuiesc sunt o casă de 420 m2 cu jacuzzi și piscină, într-o țară unde salariul minim este 3.500 lei, nu un studio de 35 m2 într-o țară unde salariul minim este 1.500 lei! O țară a luxului creat pentru turism, nu pentru cei care locuiesc aici!”, a mai explicat Brigitte Pastramă.

Citește și Ce a pățit Brigitte Pastramă chiar înainte de mutarea în Dubai. „Bădăranilor! Niște mizerabili!”