Brigitte Sfăt, decizie neaşteptată după ultima bătaie încasată de la Florin Pastramă. ŞOC în SHOWBIZ

Brigitte Sfăt a fost bătută și umilită în plină stradă de Florin Pastramă şi pare decisă să divorţeze. 

28 sept. 2020, 12:59
Brigitte Sfăt, decizie neaşteptată după ultima bătaie încasată de la Florin Pastramă. ŞOC în SHOWBIZ

Brigitte Sfăt a publicat un mesaj ciudat pe pagina ei de Facebook, unde a recunoscut incidentul.

„Dragii mei prieteni, deoarece toată mass-media este plină de reacții în urma unui video în care Florin m-a scos forțat din dreapta mașinii mele, pot să va spun că acest incident a avut loc, dar în urmă cu ceva timp, imediat după ce am fost hârțuită de individa care trimitea insistent mesaje și blesteme”, a scris Brigitte Sfăt.

Potrivit Cancan, Brigitte Sfăt le-ar fi cerut prietenelor ei să o ajute cu un avocat, pentru că pare extrem de hotărâtă să pună punct relației cu Florin Pastramă.

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia.

Imagini şocante! Brigitte Pastramă, bătută de soţul ei în parcarea unui supermarket VIDEO

Florin Pastramă a fost filmat în timp ce era violent cu Brigitte Sfăt, în parcarea unui supermarket din București. El și-a aruncat soția la pământ, a împiedicat-o să se ridice, și i-a strigat: „De ce nu te potolești, fă?”.

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a fost prima explicaţie dată de Brigitte Sfăt.

Acum două luni, Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte Sfăt în shaormeria lor din cartierul bucureștean Colentina, totul fiind susprins de camerele video ale localului.