Brigitte Sfăt divorţează de Florin Pastramă. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Cutremur în showbiz-ul de la noi! Brigitte Sfăt și Florin Pastramă divorțează după trei ani de relație. Brigitte Sfăt a declarat că nu mai vrea să trăiască în scandal şi că ea şi Florin Pastramă vor divorţa la notar.

03 iun. 2022, 08:19

Brigitte Sfăt a anunţat că divorţează de Florin Pastramă în cadrul unui eveniment monden din București unde și-a făcut apariția fără soţul ei. Vestea vine pe neaşteptate, deşi relaţia dintre cei doi a fost una plină de scandaluri.

Brigitte Sfăt dezvăluie motivul divorţului de Florin Pastramă

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt pentru Click!. Vedeta a mărturisit că divorțul va fi oficializat la notar, pentru că nu are nimic de împărţit cu Florin Pastramă.

Scandal între Brigitte și soțul ei, după ce Florin Pastramă a făcut-o de râs: „Nu ți-e rușine?! Chiar ești nesimțit!”

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut nunta la patru luni de când au intrat într-o relație şi au avut, de-a lungul timpului, mai multe conflicte. Un prin astfel de incident a avut loc chiar în iulie 2020, în shaormeria pe care cei doi au avut-o împreună. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se vede cum Florin Pastramă o apucă de ceafă pe Brigitte Sfăt, o smuceşte, iar ea cade la pământ! Al doilea incident public a avut loc în parcarea unui supermarket din Sectorul 2 al Capitalei, în septembrie 2020. Atunci, bărbatul ar fi îmbrâncit-o pe soţia sa şi ar fi ameninţat-o!

Brigitte Sfăt, prima reacţie după ce i-a fost scos reality show-ul de pe TV. Care a fost motivul

Reacţie cu năbădăi: cele mai cunoscute conflicte între cei doi

Brigitte Sfăt a devenit cunoscută după căsătoria cu Ilie Năstase. Înainte de a-l cunoaște pe fostul mare tenisman, a mai avut două căsnicii, cu Octavian Sfăt şi Ovidiu Torj, din care au rezultat și copii. În prezent, Brigitte Sfăt este căsătorită cu Florin Pastramă.