Brigitte Sfăt, executată silit de ANAF. Soţia lui Florin Pastramă este DATOARE VÂNDUTĂ

Brigitte Sfat are probleme financiare si va fi executata silit de ANAF pentru o suma uriasa. Afacerea pe care o are cu locul de joaca din Bucuresti, "Mondo Kids Expert SRL", apare pe lista datornicilor.

06 iun. 2019, 06:33
Brigitte Sfăt, executată silit de ANAF. Soţia lui Florin Pastramă este DATOARE VÂNDUTĂ

Brigitte Sfat apare pe lista datornicilor la ANAF Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă sunt gata pentru MARELE EVENIMENT. Cum arată invitaţiile la nuntă FOTO

„În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, destinaţie exotică pentru LUNA DE MIERE. Cum a fost pentru cei doi NOAPTEA NUNŢII

Brigitte Sfat a preluat firma in 2014. In 2017, „Mondo Kids Expert SRL” a făcut un profit de 69.847 de lei. Apoi datoriile au ajuns la 1.435.492 lei, adică aproximativ 310.000 euro, fapt ce a atras atenţia ANAF.