Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă sunt gata pentru MARELE EVENIMENT. Cum arată invitaţiile la nuntă FOTO

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își vor jura iubire și credință în fața lui Dumnezeu pe 7 iulie. Cei doi fac nuntă cu 400 de invitați și așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare.

05 iun. 2019, 05:17
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă sunt gata pentru MARELE EVENIMENT. Cum arată invitaţiile la nuntă FOTO

Cei doi au tipărit deja invitaţiile la nuntă, pe care este scris un mesaj emoţionant.

„Noi, Brigitte și Florin, cu voia lui Dumnezeu și binecuvântarea părinților noștrii, am hotărât să neunim într-un singur destin în fața Lui Dumnezeu”, scrie pe invitația de nuntă a lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

Fosta iubită a lui Pastramă, mesaj dur pentru Brigitte. „Este un bărbat cu probleme”

„Va fi o nuntă foarte mare, cu peste 400 de invitați, pe pajiște, în stil american, totul în aer liber. Brigitte va avea o singură rochie de mireasă, nu se va schimba de mai multe ori. Una și bună, spune ea. Încă nu s-a hotărât, are câteva variante din care va alege, dar va fi un model clasic. Nu va fi o nuntă cu tradiții românești, Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Cât despre invitați, vor participa toți prietenii apropiați. Noaptea nunții nu va exista, pentru ei noaptea nunții a fost în Fermă. Dar luna de miere va fi în Maldive”, a declarat o prietenă de-ale vedetei, pentru VIVA!.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, destinaţie exotică pentru LUNA DE MIERE. Cum a fost pentru cei doi NOAPTEA NUNŢII

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte Sfăt a mai fost căsătorită de două ori, în 2000 cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, care a murit în 2002, şiîn 2013 cu Ilie Năstase, de care a divorțat în 2018.