Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență. „Nu mai are ce să caute în casa mea, nu mai există!”

Brigitte Sfăt a lansat acuzaţii dure la adresa lui Florin Pastramă la o zi după ce a anunțat că divorțează. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv al rupturii dintre ea și afacerist.

03 iun. 2022, 12:28
Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență. „Nu mai are ce să caute în casa mea, nu mai există!”
Brigitte Sfăt a lansat acuzaţii dure la adresa lui Florin Pastramă la o zi după ce a anunțat că divorțează

Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență la doar o zi după ce a anunțat că divorțează! Vedeta îl acuză pe soţul ei de agresiune fizică!

Brigitte Sfăt, acuzaţii grave la adresa lui Florin Pastramă: „Să faci așa ceva ziua în amiaza mare…”

Brigitte Sfăt a declarat că între ea și Florin Pastramă nu mai este cale de împăcare. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Brigitte Sfăt divorţează de Florin Pastramă. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Întrebată dacă o posibilă infidelitate ar fi cauza divorțului, Brigitte Sfăt a negat această variantă, dar a menționat anumite episoade în care Florin Pastramă ar fi bătut-o. „De exemplu, ieri mi s-a strcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat: „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă… Ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie Năstase, a făcut-o în ascun, că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret… E cel mai urât lucru. Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus Brigitte Sfăt.

Scandal între Brigitte și soțul ei, după ce Florin Pastramă a făcut-o de râs: „Nu ți-e rușine?! Chiar ești nesimțit!”