Brigitte Sfăt, în lacrimi de ziua ei de naștere. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a avut parte de o surpriză emoționantă de ziua ei de naştere. Vedeta a izbucnit în lacrimi, atunci când a fost așteptată în faţa casei cu tort, flori și baloane!

07 feb. 2022, 15:53
Brigitte Sfăt, în lacrimi de ziua ei de naștere. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Florin Pastramă
Brigitte Sfăt, în lacrimi de ziua ei de naștere

Brigitte Sfăt, în lacrimi de ziua ei de naștere. Vedeta a petrecut duminică seară, iar luni a avut parte de o surpriză emoționantă când a ajuns în fața casei.

Brigitte Sfăt, în lacrimi de ziua ei de naștere. Ce s-a întâmplat cu soţia lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt împlinește vârsta de 45 de ani, iar dumincă seară a petrecut alături de prieteni într-o locație din București. Luni, soţia lui Florin Pastramă a avut parte de o surpriză de proporții! O admiratoare i-a trimis un cadou prin intermediul unei firme, iar vedeta a izbuncit în lacrimi când a văzut că în fața casei sale a fost așteptată cu tort, baloane și flori!

Brigitte Sfăt, prima reacţie după ce i-a fost scos reality show-ul de pe TV. Care a fost motivul

„Deci eu chiar n-am crezut, am crezut că cineva își bate joc de mine, n-am crezut, n-am știut că e real. M-am speriat. Vă mulțumesc din suflet Deci nu-mi vine să cred, n-am crezut că e real. E prima dată în viață când cineva necunoscut îmi face un așa cadou”, a spus Brigitte Sfăt.

Reacţia lui Brigitte Pastramă după ce casa de modă Louis Vuitton i-a cerut despăgubiri: „N-am ştiut că este ilegal să vinzi ceva cu logo. Nu ne-a îndrumat nimeni”

Vedeta a primit şi un mesaj de la admiratoare, care i-a transmis sănătate, fericire, dar și să devină din nou mamă. Brigitte Sfăt vrea să aibe un copil cu Florin Pastramă, cei doi apelând în trecut și la fertilizarea în vitro! Acum, vedeta  speră să rămână gravidă natural și în sfârșit să i se îndeplinească și această mare dorință.