Brigitte Sfăt, operată de urgență! Ce a păţit vedeta: „Am suferit o intervenție deosebit de grea”

Brigitte Sfăt a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie, iar fostul ei soţ, Florin Pastramă, nu i-a fost alături. Vedeta a dezvăluit faptul că a fost supusă unei intervenţii deosebit de dificile, dar că a depăşit-o cu bine.

21 iun. 2022, 16:31

Brigitte Sfăt a fost operată, dar nu a oferit prea multe detalii despre afecţiunea de care suferă şi despre intervenția chirurgicală. Şi-a asigurat, însă, urmăritorii că se simte bine şi le-a dezvăluit faptul că Florin Pastramă nu a binevoită să fie lângă ea într-un moment atât de greu. Vedeta a postatşi o fotografie de pe patul de spital. Brigitte le-a spus, de asemenea, internauților că, deşi fostul soţ nu i-a fost alături, a simţit prezenţa lui Dumnezeu.

Brigitte Sfăt, operată de urgență! Florin Pastramă nu i-a fost alături

Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Iisus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Brigitte a luat decizia de a pune punct căsniciei cu Florin după ce acesta a fost agresiv cu ea în repetate rânduri. Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care sunt motivele pentru care a decis să se despartă. Ea a declarat că a fost agresată de Florin Pastramă.

Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Citeste si Brigitte a revenit la Năstase, după anunțul divorțului de Florin Pastramă. Decizie neașteptată luată de fosta soție a tenismenului

Florin Pastramă, acuzat de violenţă

Brigitte şi Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timp ce participau la show-ul „Ferma” de la PRO TV, iar când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația lor a fost una plină de momente tensionate. Au făcut nuntă după doar patru luni de relație. Brigitte şi-a acuzat soţul în mai multe rânduri de violență domestică, multe dintre scenele violentă apărând în spaţiul public.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău, că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva”, a declarat, la acea vreme, Brigitte.

Citeste si  Motivul divorţului dintre Brigitte şi Florin Pastramă. A fost picătura care a umplut paharul: „Băăă… Bă, treci încoace”