Brigitte a revenit la Năstase, după anunțul divorțului de Florin Pastramă. Decizie neașteptată luată de fosta soție a tenismenului

Brigitte a luat o decizie complet neașteptată după ce a anunțat despărțirea de Florin Pastramă.

11 iun. 2022, 16:34
Brigitte a revenit la Năstase, după anunțul divorțului de Florin Pastramă. Decizie neașteptată luată de fosta soție a tenismenului

Brigitte a decis să revină la numele de familie al lui Ilie Năstase. Și-a schimbat numele pe contul său de Facebook, după ce fosta soție a tenismenului a anunțat că divorțează de Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au fost căsătoriți trei ani de zile, iar recent anunțul divorțului a fost făcut public. Vedeta a mărturisit că a luat această decizie fiindcă nu a mai suportat toate certurile și agresiunile din partea acestuia. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor de la emisiunea „Ferma”. În cei trei ani de relație au fost filmați de nenumărate ori când se certau, iar Brigitte a spus de multe ori că a fost agresată de acesta.

După ce s-a despărțit de Florin Pastramă, Brigitte a luat decizia să renunțe la numele lui de familie pe contul de Facebook și să-l folosesc pe cel al fostului soț, astfel că pe social media, Brigitte este acum din nou Năstase. Mai mult, vedeta și-a schimbat și statusul relației, iar acum pe profilul ei apare că este singură.

Chiar dacă s-au mai certat, de fiecare dată au trecut peste, însă acum se pare că nu mai există cale de împăcare.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Întrebată dacă o posibilă infidelitate ar fi cauza divorțului, Brigitte a negat această variantă, dar a menționat anumite episoade în care Florin Pastramă ar fi bătut-o. „De exemplu, ieri mi s-a strcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat: „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă… Ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie Năstase, a făcut-o în ascuns, că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret… E cel mai urât lucru. Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus Brigitte.