Brigitte Sfăt a intrat în politică. Surpriză: ce partid a ales fosta soţie a lui Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a anunțat că a intrat în politică, deşi nu a mai avut legătură cu acest domeniu până acum. Soţia lui Florin Pastramă şi-a găsit o activitate cu totul nouă de care să se ocupe.

30 iul. 2020, 07:59
Brigitte Sfăt a intrat în politică. Surpriză: ce partid a ales fosta soţie a lui Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a anunțat că va face parte din echipa viceprimarului PNL din sectorul 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, care le este și un bun prieten ei și soțului său.

„Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu. Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni. #sutemalaturidevoi #voluntariinasariinajutor #dorimsaneimplicam #nevoileomuluiderand #pentruceiceaunevoiedeajutor #insectorul2”, este mesajul lui Brigitte Sfăt.

Brigitte Pastramă, bătută de soţ în propria shaormerie din Capitală. A trântit-o la pământ

Brigitte Sfăt se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, Robert, rezultat din prima sa căsătorie. Vedeta a mers la poliție pentru a depune plângere din cauza faptului că el și alți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina, în timp ce erau sub influența substanțelor interzise. În plus, ar fi agresat-o pe aceasta și i-au adresat injurii, drept pentru care a mers la poliție să depună plângere.