Brigitte şi Florin Pastramă, bătuţi cu topoarele: „Ne-au zis că ne omoară”

Brigitte şi Florin Pastramă au fost bătuţi cu topoarele, în timp ce încercau să pătrundă pe un teren care îi aparţine soacrei brunetei. Incidentul a avut loc în .urmă cu câteva luni bune, însă abia acum a fost făcut public, deoarece Brigitte şi Florin își vor căuta dreptatea în instanță

01 dec. 2020, 18:05
Brigitte şi Florin Pastramă, bătuţi cu topoarele: „Ne-au zis că ne omoară”

Brigitte şi Florin Pastramă, bătuţi cu topoarele. Cei doi nu s-au ales doar cu bătaia, ci și cu banii luați. După investiții costisitoare, soțul brunetei ar fi fost acuzat de fraudă chiar de banca cu care ar fi colaborat,  să obţină creditul pentru a deveni proprietar.

Citeşte şi: Ilie Năstase o desfiinţează pe Brigitte Sfăt. „Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba!”

Brigitte şi Florin Pastramă, bătuţi cu topoarele

Brigitte a povestit că au fost atacaţi cu topoare și cozi de mătură, provocându-le răni grave. „Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa.

Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, nu am intrat în casă, deși este terenul lui.

Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoare, l-au lăsat rău„, a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă”, de la Antena Star.

Citeşte şi: Brigitte a bifat o nouă intervenţie estetică. Cum a reacţionat soţul ei, Florin Pastramă, când a văzut ce şi-a făcut la faţă

Brigitte Sfăt, pusă la zid de familia Pastramă

Simona Necula, iubita fratelui lui Florin Pastramă, a lansat acuzaţii dure la adresa lui Brigitte Sfăt. Aceasta a dezvăluit pe Facebook că nu are cum să se înțeleagă bine cu Brigitte Sfăt, pe care a acuzat-o de lucruri grave și a descris-o în termeni duri.

Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însa, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit.

Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala”, a scris iubita lui Relu Pastramă.