Brigitte şi Florin Pastramă, infectaţi cu Covid de două ori: „Am crezut că moare”

Brigitte şi Florin Pastramă au fost infectaţi cu Covid de două ori. Bruneta a avut o formă mai uşoară a bolii, însă soţul ei a fost mai grav, din cauza dificulaților de respirație. Cei doi au contractat pentru prima oară virusul în luna aprilie, când nu se cunoșteau foarte multe detalii despre el.

26 ian. 2021, 19:22
Brigitte şi Florin Pastramă, infectaţi cu Covid de două ori: „Am crezut că moare”
Brigitte şi Florin Pastramă au fost infectaţi cu Covid de două ori.

Brigitte şi Florin Pastramă,

infectaţi cu Covid de două ori. Bruneta a declarat că atât ea, cât şi soţul ei, au avut simptome uşoare prima oară, însă următoarea dată când s-au infectat, în luna septembrie, bărbatul a trecut prin momente cumplite, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

Citeşte şi: Brigitte, o nouă operaţie estetică: „Sunt foarte umflată acum” | FOTO

Brigitte şi Florin Pastramă, infectaţi cu Covid de două ori

Am făcut deja de două ori. Prima dată nu am știut că am avut. A fost în martie, la sfârșit și am avut simptome foarte ușoare două, trei zile. Noi am făcut la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie a doua oară și din cauza simptomelor ne-am dat seama că și anul trecut am avut.

Eu am transpirat foarte tare, el tușea foarte tare și apoi am fost foarte obosiți. Am luat niște tratamente naturale. El a avut o formă mai gravă. Nu putea să respire.

Dacă ai fost foarte ușor simptomatic, atunci te reinfectezi foarte ușor. Am avut simptome aiurea a doua oară. Eu nu am avut atât de nasoale, dar au ținut șapte zile. Florin a ajuns la spital. Eu am chemat salvarea, iar a doua oară am crezut că moare și nu a mai vrut să vină salvarea. ”, a spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Brigitte a mărturisit că atât ea, cât și Florin Pastramă își vor face vaccinul anti-COVID și se vor înscrie pe lista de așteptare luna viitoare.

Brigitte Sfăt, pusă la zid de familia Pastramă

Simona Necula, iubita fratelui lui Florin Pastramă, a lansat acuzaţii dure la adresa lui Brigitte Sfăt. Aceasta a dezvăluit pe Facebook că nu are cum să se înțeleagă bine cu Brigitte Sfăt, pe care a acuzat-o de lucruri grave și a descris-o în termeni duri.

Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însa, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit.

Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala”, a scris iubita lui Relu Pastramă.