Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații în scandalul măştilor contrafăcute: „E o consecinţă a faptului că m-am îndepărtat de Dumnezeu şi m-am îmbrăcat în branduri”

Brigitte Pastramă crede că scandalul în care ea şi soţul ei sunt implicaţi în momentul de faţă, cel al comercializării de măşti contrafăcute, este o consecinţă a faptului că s-au îndepărtat de Dumnezeu. Cei doi ştiu că au comis o ilegalitate, însă au făcut-o fără intenţie, neştiind că nu au voie să comercializeze produse cu inscripții de brand.

27 iul. 2021, 18:38
Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații în scandalul măştilor contrafăcute: „E o consecinţă a faptului că m-am îndepărtat de Dumnezeu şi m-am îmbrăcat în branduri”

Brigitte și Florin Pastramă, măşti contrafăcute. Brigitte și Florin Pastramă au ajuns pe mâna Poliției din cauza acuzațiilor de comercializare a unor măști de brand pentru care nu aveau autorizație. Aceştia au fost puşi sub control judiciar. Cei doi sunt de părere că au ajuns în această situaţie pentru că s-au depărtat de Dumnezeu şi s-au fălit cu bunuri materiale.

Brigitte și Florin Pastramă nu ştiau că vând măşti contrafăcute: „Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo”

Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut că au comis o ilegalitate, însă declară că au făcut-o în necunoştinţă de cauză, neştiind că este ilegal să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

Citeste si Mărturisiri-bombă din ancheta în care sunt vizați soții Florin și Brigitte Pastramă. Cei doi au fost plasaţi sub control judiciar 60 de zile!

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a declarat Brigitte.

Reamintim că cei doi au fost acuzați că ar fi pus la vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. După ce au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile – perioadă în care nu au voie să părăsească țara și în care trebuie să se prezinte regulat la secția de poliție pentru verificări.

Citeste si Operat recent la colon, Cătălin Botezatu ajunge din nou pe mâna medicilor: „Toată această nebunie şi-a pus amprenta pe sănătatea mea. Merg la sfârşitul lunii la Istanbul”