Operat recent la colon, Cătălin Botezatu ajunge din nou pe mâna medicilor: „Toată această nebunie şi-a pus amprenta pe sănătatea mea. Merg la sfârşitul lunii la Istanbul”

Ultima perioadă a fost una foarte încărcată pentru Cătălin Botezatu, care a recunoscut că şi-a neglijat sănătatea. Designerul ar fi trebuit să meargă în urmă cu o lună la Istanbul, pentru controlul regulat după operaţia la colon la care a fost supus anul trecut, dar timpul nu i-a permis.

27 iul. 2021, 17:18
Operat recent la colon, Cătălin Botezatu ajunge din nou pe mâna medicilor: „Toată această nebunie şi-a pus amprenta pe sănătatea mea. Merg la sfârşitul lunii la Istanbul”

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Anul trecut, designerul a fost diagnosticat cu tumoră la colon și a suferit o intervenţie chirurgicală de extirpare a acesteia. După o astfel de intervenţie, Botezatu a avut nevoie de controale regulate. În ultima perioadă, Botezatu a fost mai mereu pe drumuri. Ba în Iordania, la Petra, ba în Madeira, ba la Cannes, astfel încât a tot amânat mersul la medic.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

Din fericire, reputatul creator de modă se simte bine, resimţindu-se doar din cauza oboselii.

Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine!”, a povestit Cătălin Botezatu pentru ciao.ro

Citeste si Cătălin Botezatu pleacă de la emisiunea Bravo ai Stil. Primele declarații ale designerului – EXCLUSIV

Referitor la viaţa amoroasă, Botezatu a declarat că timpul nu îi permite să se ocupe de acest sector al vieţii lui.

Ce parteneră de viață? Doamne ferește! Nu avem așa ceva! Nici nu vrem să avem așa ceva. Îmi place atât de mult libertatea și vreau să trăiesc atât de mult clipa și tot ceea ce se întâmplă frumos în jurul meu, încât de ce m-aș băga, așa, într-o relație în care să sune tot timpul telefonul și în care să fiu urmărit tot timpul pe aplicația aia, să vadă unde sunt și cât timp mai am până acasă. Îmi place gelozia, pentru că asta denotă că mă iubește, dar  nu mai am nervi…”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Cătălin Botezatu părăseşte emisiunea „Bravo, ai stil!”. Era în juriu de trei ani

Cătălin Botezatu nu va mai apărea în noul sezon „Bravo, ai stil!”, însă rămâne, în continuare, la Kanal D, conform unui anunţ al postului TV. Deocamdată, nu a fost anunţat şi un înlocuitor pentru Botezatu, care se alăturase emisiunii în anul 2018. La acea vreme, venea atunci pe scaunul de jurat în locul lui Răzvan Ciobanu.

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citeste si Dani Mocanu, un nou clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Cum s-au filmat cei doi VIDEO