Briliantul, bătut măr de ziua lui

Atacantul rămâne cu 99 de goluri marcate în Serie A. În ziua în care a împlinit 33 de ani Cesena, cu românul printre titulari, a pierdut cu 1-4 la Udinese.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 15:40
Briliantul, bătut măr de ziua lui

În ziua în care a împlinit 33 de ani, Mutu a avut şansa de a marca golul cu numărul 100 în campionatul Italiei, însă atacantul nu şi-a putut oferi acest cadou. Titular în meciul de campionat jucat contra lui Udinese, fotbalistul a părăsit terenul cu capul plecat, echipa sa fiind învinsă la scor, cu 1-4. La învingători, Gabriel Torje a stat doar pe banca de rezerve.

Speranţele Briliantului de a o scoate pe Cesena din zona retrogradării s-au spulberat încă din startul partidei, deaorece Antonio Di Natale a deschis scorul încă din minutul 1 pentru Udinese. Eder a egalat în minutul 39, iar echipele au intrat la egalitate la pauză. În repriza secundă echilibrul s-a rupt atât în teren, cât şi pe tabelă. Asamoah a marcat pentru 2 la 1 în minutul 54, iar Cesena a rămas în zece din minutul 61, când a fost eliminat Maurizio Lauro.

Până la final, Udinese a mai punctat de două ori, iar scorul final a fost 4 la 1. În ziua în care a împlinit 33 de ani, Mutu a expediat două două şuturi, ambele peste poartă.