Britanică de 66 de ani, jefuită de iubitul român mult mai tânăr

O britanică de 66 de ani a fost lăsată fără aproape un milion de lire sterline de iubitul său român, mult mai tânăr. Femeia susţine că îl va da în judecată pe român.

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 06:04
Britanică de 66 de ani, jefuită de iubitul român mult mai tânăr

Christiane Shellard, o britanică în vârstă de 66 de ani a declarat că banii au reprezentat doar împrumuturi pentru a-l ajuta pe românul de 29 de ani să-și facă un rost în viață.

Femeia i-ar fi dat iubitului mai tânăr aproximativ 750 000 de lire sterline, inclusiv mai multe ceasuri, un Porsche Panamera și o altă sumă de 160 000 de lire sterline, destinată facturilor medicale ale tatălui său, scrie stiridiaspora.ro.

De cealaltă parte, românul afirmă că banii și bunurile au fost dăruite în timpul relației „pline, iubitoare și intime” de 18 luni. El a spus că a a pierdut toți banii la jocuri de noroc online.

Christiane a decis să-l dea în judecată pe Mihalea la Londra.

Suma de 500.000 de lire sterline i-ar fi fost dată pentru a cumpăra un apartament pe numele ei, în Brentford Dock, West London, pe care ar fi putut să-l folosească până când își va putea permite un credit ipotecar.

În schimb, Cristian ar fi transferat banii în conturi bancare din România și i-a cumpărat surorii sale un bolid în valoare de 42.000 de lire sterline.

Judecătorul Nicholas Cooke a înghețat toate activele Mihaleei în întreaga lume, în timp ce avocații investighează traseul de numerar, relatează publicația The Sun.