Britanică lovită de tren în timp ce voia să-şi recupereze telefonul

O tânără mamă din Marea Britanie a murit în timp ce încerca să îşi recupereze telefonul mobil.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 07:38
Britanică lovită de tren în timp ce voia să-şi recupereze telefonul

Charlene Pickering (23 de ani) a fost călcată de un tren expres în timp ce îşi căuta pe şine telefonul pierdut, informează Daily Mail.

Femeia a scăpat telefonul în timp ce se certa cu prietenul său, Daniel Pickett. Acesta a rugat-o să se întoarcă pe peron, însă tânăra mamă nu a mai apucat să facă acest lucru, un tren circulând cu viteza de aproximativ 100 de km/h lovind-o în plin.

Dramaticul eveniment a avut loc în staţia de tren din Wimbledon, femeia lăsând în urmă un băiat de 4 ani, Toby.

Înainte de tragedie, Charlene Pickering fusese împreună cu prietenul său la un meci al lui Chelsea din Cupa Angliei, disputat în compania lui Portsmouth şi câştigat de formaţia lui Villas-Boas.

„Credem în acest moment că femeia a sărit pe şine pentru a-şi recupera telefonul mobil înainte de a fi lovită de tren. Este un accident tragic şi gândurile noastre se îndreaptă spre familia femeii în acest moment foarte dificil şi trist”, a declarat Alison Evans, inspector-şef al Transportului Britanic.

Tatăl vitreg al domnişoarei Pickering, Guy Pollington, susţine că familia nu crede că ea şi-ar fi căutat telefonul. „Niciun telefon nu a fost găsit. Lumea noastră s-a prăbuşit, Charlene era lumina vieţilor noastre”, a spus el.

Daniel Pickett a publicat ieri, pe Facebook, un tribut adus fostei sale prietene. Cei doi s-au cunoscut când erau elevi la şcoala Rydens, din Walton-on-Themes, dar erau împreună doar de patru luni. „Aş adora să mai ascult vocea ta măcar o dată. Aveam atâtea planuri împreună şi au fost curmate atât de brusc. Nu te voi uita niciodată. Toby a fost atât de norocos să te aibă ca mamă şi va fi atât de mândru de tine, te va face şi pe tine să fii mândră de el”, a scris el.