Britney Spears, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui ei: „Mă simt abuzată. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin şi nu mi se dă voie să renunţ la el”

Britney Spears a lansat un atac fără precedent la adresa tatălui ei. Cântăreaţa îi aduce acuzaţii deosebit de grave bărbatului care i-a dat viaţă, susţinând că se simte ca o sclavă.

24 iun. 2021, 15:38
Britney Spears, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui ei: „Mă simt abuzată. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin şi nu mi se dă voie să renunţ la el”
Jamie Spears şi Britney Spears

Britney Spears, 39 de ani, a declarat că tatăl ei nu îi dă voie să renunțe la dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinţei ei și nici să se căsătorească. Artista îi aduce acuzaţii grave lui Jamie Spears, susţinând că el şi echipa lui o tratează ca pe o „sclavă”, informează BBC.

După divorţul de Kevin Federline care a avut loc în anul 2006, aceasta a intrat într-o perioadă de depresie. În 2007, a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. În această perioadă, artista a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. La scurt timp, a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

Citeste si Miliardară de weekend. O femeie vrea să scape de averea dobândită peste noapte: „Am fost pur și simplu îngrozită”

Cântăreața are o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari și luptă pentru a-și recâștiga drepturile și pentru a-l opri pe  tatăl ei și echipa legală a acestuia de la a-i controla viața. În faţa instanţei, cântăreaţa i-a spus judecătoarei: „Mă simt abuzată, mă simt hărțuită și foarte singură. Am obosit să fiu singură”.

Britney Spears a cerut instanţei anularea tutelei judiciare care a lăsat-o fără bunuri şi fără drepturi

Spears a comparat situația ei cu cea a unei victime a traficului de persoane care a fost închisă într-o cușcă fără bani sau propriul pașaport.

Vreau ca această tutelă judiciară să se încheie – cred cu adevărat că este abuzivă. Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, a spus Spears în faţa judecătorului.

Artista şi-a continuat discursul emoţionant în faţa instanţei spunând că se simte ca şi cum ar fi victima traficului sexual.

În California, singurul lucru cu care se poate compara ce mi se întâmplă se numește trafic sexual, când o persoană este forțată să facă lucruri împotriva voinței ei și rămâne fără toate bunurile proprii: cardurile, banii în numerar, telefonul, pașaportul”, a adăugat artista.

Citeste si Actorul James Michael Tyler suferă de cancer. Gunther din serialul „Friends” nu mai poate merge