Broker milionar jefuit de o studentă în propria casă. Vezi câţi bani i-a furat şi ce s-a întâmplat cu ea

Un cunoscut broker din Bucureşti a fost prădat de o studentă de 18 ani. Cezar Negoiţă, în vârstă de 33 de ani, a fost lăsat fără o mică avere după ce o tânără, pe care a invitat-o în casă, a fugit cu 30.000 de lei. Imediat după ce a fugit cu banii, eleva i-a dat unui amic, care a pierdut întreaga sumă la cazino.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 15:02
Broker milionar jefuit de o studentă în propria casă. Vezi câţi bani i-a furat şi ce s-a întâmplat cu ea

Cezar Negoiţă, un cunoscut broker din Bucureşti, a fost predat marţi seara de o studentă. Totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri organizate în locuinţa milionarului. Potrivit România TV, fata a furat 30.000 de lei, a fost prinsă de poliţişti, însă când a ajuns în faţa magistraţilor s-a constatat că nu există motive să fie arestată, mai ales că prejudiciul a fost recuperat.

Cezar Negoiţă are 32 de ani şi este unul din cei mai tineri milionari români. După ce a activat în domeniu la Bucureşti, el a primit o ofertă de a conduce o companie de tranzacţii bursiere în Thailanda.

După cum a relatat la Jucu, Negoiţă a refuzat de curând o ofertă de a semna un contract pe o perioadă nedeterminată cu conducerea acesteia. Potrivit cluj.provincianews.ro, el a mărturisit că este pasionat de curse de viteză şi participă la acestea de câte ori are ocazia din 2004.