BRomania s-a despărțit de iubită, după un an de relație: „Na, nu e niciodată amiabilă 100%”

BRomania s-a despărțit de iubită, după un an de relație. Dacă pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine, despre viața personală nu putem spune același lucru, ba din contră. Actorul nu prea are noroc în dragoste, iar acum e din nou singur.

16 mart. 2023, 13:41
BRomania s-a despărțit de iubită, după un an de relație: „Na, nu e niciodată amiabilă 100%”
BRomania s-a despărțit de iubită

BRomania s-a despărțit de iubită. Matei Dima a trăit o poveste de iubire cu o tânără de 23 de ani, care a ajuns la final după doar un an. Motivul nu este unul clar, însă cel mai probabil relația se consumase.

Citește și: BRomania a fost prins drogat la volan. Matei Dima a recunoscut acuzațiile și a primit verdictul

BRomania s-a despărțit de iubită

Din ce spune BRomania, despărțirea a fost una de comun acord, iar perioada pe care au petrecut-o împreună a fost una benefică pentru ambii, din punct de vedere emoțional. „Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului.

Dăm atât din casă, încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu, și ea„, a declarat Matei Dima, pentru Cancan.ro.

Recent, BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac. Evenimentul a fost unu restrâns, doar membrii familiei au luat parte, dar și nașul. Fostul internațional nu a vrut să facă mare tam-tam cu botezul micuțului său, de aceea și-a cerut scuze prietenilor pentru faptul că nu i-a invitat.

În primul rând, a fost ceva restrâns, nu prea suntem noi adepții petrecerilor mari, cu multă lume și aici sper să mă audă și cei care vor afla, nu am avut invitați foarte mulți, a fost ceva mai intim, între noi, cu familia, am vrut să ne bucurăm și noi puțin de momentul acesta și de asta mulți vor afla acum, mulți colegi de-ai mei, sper să nu se supere, așa am decis noi, să fie ceva mai intim, așa cum a fost și cu nașterea lui Aris, practic mulți au aflat și când am anunțat pe rețelele de socializare și am vrut să ne bucurăm de momentele acestea.

Îți dai seama că am avut emoții, e o bucurie mare, cum am dat și declarația acum 2 săptămâni când am anunțat, a fost un cadou extraordinar pentru noi, mai ales că a venit înainte de Crăciun și totul a fost perfect, am zis să mergem pe linia asta și să ne bucurăm în continuare și la botez, emoțiile le am și acum, nu au dispărut, chiar dacă e a doua zi a fost o petrecere foarte frumoasă, cu familia, să spun așa.

A fost foarte liniștit, chiar am avut emoții cu Raluca, ne-am rugat amândoi să fie ok, să nu plângă mult, dar a fost foarte liniștit, mai ales că știm că îi place la băiță, îi place foarte mult, dar fiind și foarte multă lume, agitație, Biserică, ne-am gândit să nu plângă prea mult, dar a fost foarte liniștit, chiar zâmbăreț, a zâmbit încontinuu.”, a mărturisit Cristi Pulhac.