BRomania, surprins cu noua iubită într-un bolid de 150.000 de euro. Ce spune actorul despre femeile din viaţa sa FOTO

BRomania pare că trăiește din nou într-o poveste de dragoste, iar ipostazele romantice alături de partenera sa au fost imortalizate în bolidul luxos al acestuia. Cu toate că credea că nu este observat, Matei Dima a fost surprins într-o atmosferă tandră alături de iubita sa, în timp ce se afla la volanul mașinii de lux.

16 apr. 2024, 09:07

BRomania, surprins cu noua iubită într-un bolid de 150.000 de euro. Paparazzii de la SpyNews au reușit să surprindă clipele de tandrețe dintre BRomania și partenera sa, flaţi într-un bolid de peste 150.000 euro, în mijlocul traficului, când cei doi se bucurau de fiecare moment petrecut împreună. Pe plan profesional, Matei Dima se bucură de succes, iar viața sentimentală pare să îi surâdă și mai mult. Îndrăgostit de tânăra superbă alături de care se află, actorul nu ezită să își arate afecțiunea în public.

Citeşte şi: Deea Maxer, veste neașteptată despre copil la doar un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”

Acum ceva vreme, Matei Dima a dezvăluit ce calități apreciază la o femeie și cum celebritatea nu este un impediment în căutarea sufletului pereche. Indiferent de aspect, actorul consideră că conexiunea specială este esențială într-o relație, iar fizicul este doar un aspect secundar în această ecuație.

Citeşte şi: Jador, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu”

„După o anumită perioadă în care le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult și vrei să ai o conexiune specială. Gândindu-mă la fostele mele prietene, nu au arătat la fel. Consider că au fost femei frumoase. Dar, da, oricine spune că fizicul nu contează, minte, doar că trebuie să cauți mai mult și din partea cealaltă. S-ar putea să nu fi rămas cu ele pentru că nu erau urâte”, a declarat Matei Dima.