Jador, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu”

Jador deja visează la o familie numeroasă, construită alături de Oana Cioacan. Manelistul a dat mai multe detalii despre cât de mult își dorește un copil și despre faptul că visează să aibă o fată.

16 apr. 2024, 08:55
Jador, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu”
Jador, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu”

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară, fiind mereu prezent în topurile Youtube. Totuși, viața lui s-a schimbat radical în ultima vreme, iar totul se trage de la relația extrem de serioasă pe care a început-o cu Oana Ciocan. Noua sa iubită, care îi este și logodnică, i-a schimbat toate obiceiurile și l-a făcut să viseze la o viață cu totul diferită. Artistul visează la o nuntă ca în povești, dar și la o familie fericită. El speră să aducă pe lume un copil cât mai curând.

Citește și: Anamaria Prodan i-a cunoscut întreaga familie lui Ronald Gavril: „Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta”

Întrebat dacă iubita lui este deja însărcinată, Jador a mărturisit că din păcate nu este, dar că își dorește enorm un copil. Deși a afirmat că este mai important să aibă un copil sănătos, indiferent dacă este fetiță sau băiețel. Totuși, ar prefera mai mult o fată.

„Nu, era bine dacă era, dar nu e. Lucrez la asta, dar nu iese. Nu contează (n.r. ce sex are copilul), sănătos să fie. Cred că îmi doresc fată”, a explicat Jador pentru Cancan.

Jador a mai explicat că viața s-a schimbat radical de când a început această relație. El susține că lucrurile sunt mult mai ordonate de când Oana este partenera lui, având un impact inclusiv asupra lucrurilor pe care le mănâncă sau a hainelor cu care se îmbracă.

„Da, sunt foarte liniștit în relația mea, sunt foarte OK. De când a apărut Oana mi-a făcut ordine în viață. Mă trezesc ziua, la ora 7, nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu, mă îmbracă ea, acum ea m-a îmbrăcat. Nu mai umblu șifonat, eu nici nu văd culorile. Ce îmi dă, eu iau pe mine”, a mai explicat Jador.

Referitor la participarea la Survivor ALL STARS, Jador a mărturisit că nu știe dacă să îi pară rău sau nu pentru că a acceptat oferta.

„De prost. Sincer, îmi pare rău că m-am dus, cumva. Dar totuși nu îmi pare. Pentru că m-am dus acolo ca un pește judecat după capacitatea lui de a se urca în copac. Nu sunt bun la asta, trebuie să stau în apă, adică în muzica mea. Doar pe asta. Dacă o să mai vină vreun proiect TV, cine știe cum să-mi placă să mai pot accepta. În rest, nu sunt bun.”, a explicat Jador.

Citește și: Dani Mocanu spune tot adevărul despre condamnare. Ce s-a întâmplat în ziua în care a fost acuzat de tentativă de omor