Liceeana lui Mazăre, într-un nou pictorial sexy VIDEO

Liceul Jean Monnet rămâne în lumina reflectoarelor prin comportamentul scandalos al elevilor. După scandalul cu profesorul de sex, Mădălina Pamfile, o elevă de 18 ani a liceului, apare într-un pictorial sexy, într-o revistă pentru bărbaţi. Pentru a doua oară.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 07:28
Liceeana lui Mazăre, într-un nou pictorial sexy VIDEO

În timp ce scandalul privind relaţia dintre profesorul de sport şi eleva de la liceul Jean Monnet continuă, o altă elevă celebră a instituţiei de învăţământ bucureştene este în atenţia presei. Mădălina Pamfile, despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu primarul Constanţei, Radu Mazăre, apare, din nou, într-un pictorial sexy, în bine cunoscuta revistă pentru bărbaţi Playboy.

Mădălina este denumită de editorii revistei „revelaţia anului 2011”. Mai mult, cazul fetei este asemănat de aceștia cu cel al Ginei Pistol sau al Nicoletei Luciu, două vedete care au pozat goale grație siluetei de invidiat.

Mădălina Pamfile a mai apărut în aceeaşi revistă într-un pictorial alături de Radu Mazăre şi de alte tinere, moment după care s-a speculat pe marginea unei posibile relaţii între ea şi edilul constănţean. Informaţiile au fost însă respinse de Mazăre.

Oricum, apariţia în Playboy a Mădălinei a fost considerată de profesorii ei de nota 5. La purtare.