BUCĂTAR UCIS de ANIMALUL pe care voia să-l pregătească pentru un meniu special: A avut GHINION

Un băcătar din China a fost ucis chiar de şarpele pe care trebuia să îl gătească pentru un meniu special. Cu toate că trecuseră 20 de minute de când tăiase capul reptilei, aceasta era încă vie şi a reuşit să provoace decesul bărbatului.

16 oct. 2014, 07:42

Peng Fan, un bucătar-şef din provincia Foshan, sudul Chinei, pregătea un meniu special, din carne de cobră. La scurt timp, după ce a decapitat şarpele, bucătarul a vrut să-i arunce capul la gunoi, dar a fost muşcat de reptila care nu murise încă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cutremurătoarea POVESTE a BĂIATULUI ŞARPE. Năpârleşte o dată la 41 de zile şi este urmărit de un BLESTEM FOTO

Cu toate că bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, acesta a decedat cu scurt timp înainte de a-i fi administrat antidotul.

Este un caz extrem de neobişnuit, dar se pare că a fost doar un accident. El însuşi a pregătit şarpele, dar a avut ghinion. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Doar antiveninul ar fi putut ajuta, dar nu i-a fost administrat în timp util. A fost un tragic accident„, a declarat un poliţist local.

Citeşte şi Descoperire BIZARĂ făcută de un bărbat pe ţărmul Mării Negre. Seamănă cu un BALAUR, are DOUĂ CAPETE FOTO

Un specialist a explicat că toate reptilele pot rămâne în viață timp de până la o oră după ce au pierdut părţi ale corpului sau chiar întregul corp.

Este perfect posibil ca şarpele să fi fost încă viu când l-a muşcat„, a explicat Yang Hong-chang, un cercetător care studiază cobrele.