Bucureştean arestat pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 17 ani UPDATE

Un bărbat de 28 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii din Capitală pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 17 ani, informează News.ro. Fata a reclamat că fapta a avut loc pe o stradă din Sectorul 5, ea reuşind să fugă şi să alerteze Poliţia.

RomaniaTV.net
01 mart. 2019, 17:22
Bucureştean arestat pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 17 ani UPDATE

UPDATE Bărbatul din Bucureşti reţinut pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 17 ani a fost arestat preventiv, vineri seară, pentru 30 de zile.

Judecătoria Sectorului 5 a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, potrivit Poliţiei Capitalei.

_______

Joi seară, în jurul orei 20.30, poliţişti de la Secţia 24 au fost sesizaţi de o tânără în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a adresat cuvinte triviale, a exercitat asupra ei acte de violenţă şi a pipăit-o în zona intimă.

Victima a reuşit să fugă, ulterior sesizând secţia de poliţie.

În urma cercetărilor făcute, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect, pe o stradă din Sectorul 5. Acesta, un tânăr de 28 de ani, a fost dus la audieri, ulterior fiind reţinut şi urmând a fi prezentat instanţei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.